Pood
0

Kasside Turvakodu

OTTO – 13.01.2018

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

 

UUES KODUS!

Otto lugu saab alguse nii nagu paljude teiste nurrikute lood. Ühel päeval sündis pisikene väike karvapall, kes tahtis olla armastatud ja hoitud. Kahjuks ei olnud Otto nii oodatud, kui ta lootis ning veidi kosununa leidis ta ennast ekslemas üksinda suvilate vahel…

Esialgu arvas Otto, et ta on toodud jalutuskäigule, kuid varsti hakkas õues pimenema, kõht hakkas aina rohkem korisema ning Otto vurrud vajusid oma saatust mõistes allapoole. Vapralt võitles Otto külma, nälja ja üksindusega, kuid mida aeg edasi, seda selgemaks sai, et vaprusest üksi nii väikese kassipoja puhul ei piisa. Õnneks oli saatus Ottole armuline ning kassipoiss jäi silma inimesele, kes teadis, et üksik kassipoeg suvilate piirkonnas ei ole kuidagimoodi õige.

Nüüd on pisike hurmur Otto hoiukodus ning meie ei suuda küll uskuda, kuidas pisike kassipoiss suvilate vahele sai “eksida”. Kes küll suutis selle vahva kassipoisi saatuse hooleks jätta? Otto armastab ju pehmeid paitusi noolida, ta teab, kui mõnus on magada inimese soojas süles ning kui oluline on hommikuti inimest malbe kurinaga üles äratada. Ideaalne pereliige!

Otto on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud.

Kui Sinu kodust on puudu üks vahva hurmurpoiss, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee