Pood
0

Kasside Turvakodu

ROMMY – 15.10.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
Kui nüüd aus olla, siis Rommy on viimasel ajal üsna murelikuks muutunud. Nii väike, kui ka ta veel ei ole, siis saab hästi aru, et must-valgete kasside koju saamise võimalus on väga väga väike, kui mitte praktiliselt võimatu.
Miks see küll nii on, seda me ei tea, kuid aastad on näidanud, et just seda värvi kiisud, lähevad kodudesse kõige kehvemini, ükskõik, kui hea iseloomuga nad ka ei oleks. Tihti tundub, et kui juba pilti nähakse, siis ei hakata üldse lugu lugemagi, veel vähem jagama.
Rommy on siiski optimistlik ja usub, et keegi vähemalt annab talle võimaluse ennast näidata ja lasta endaga tutvuda. Miks väärib Rommy võimalust? Sest ta on väga hea poiss ja alati esimesena hommikumantli servakese peal Sind soojendamas ja nurrumas, kui Sa õhtuti mõnda seebikat teleka ees vaatad. Ta tahaks täita Su päevi päikese ja rõõmuga. Must ja valge on tegelikult ju ühed ilusamad värvid ja paljude lemmikud…Rommy`l on need kaunid toonid mõlemad olemas.
Rommy nurrub siis, kui Sa talle juba vaikselt vastu lähed, nurrub siis, kui Sa konservikest avad ja nurrub siis, kui Sa koju tuled.
Rommy ootab Sind väga Tallinnas, Pelgulinnas
Anna Rommyle võimalus ja tule teda vaatama.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee