Pood
0

Kasside Turvakodu

ELSA – 19.10.2017

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

ÕNNETU ELSA IGATSEB NELJAJALGSEID SÕPRU – KINGI ELSALE KODU!

Elsa on üks vahva ja arukas kassitirts, kes on viimasel ajal muutunud väga nukraks. Elsa armastab ülekõige siin maailmas teiste kasside seltskonda- ta tahab kohe teise kassi kaissu pugeda, peamükse jagada ning üheskoos mänguhiirt taga ajada, kuid Elsal on suur mure. Ta on hoiukodus ihuüksi! Elsal on küll hoiukodus üks vahva koer ning viimases hädas on Elsa hakanud isegi koerale peamükse jagama, kuid kutsu ei taha Elsaga sõprust luua. Kas Sinul oleks Elsale pakkuda üks vahva nurrumootorist sõber, kellega üheskoos Elsa oma pereliikmeks võtaksite?

Elsa ise on hoiukodus üks vahva rüblik – nii nagu kassipojaohtu nurrumootorid ikka. Elsa armastab mängupallikesi taga ajada, hoiuperenaise toimetusi jälgida ning päeva lõpetuseks pehmele diivanile kerra kerida. Hoiuperenaist jälgides armastab Elsa istuda hästi sirgelt, sirutada kaela pikaks ja vaadata hoiuperenaist, ise samal ajal silmi õrnalt pilgutades. Elsa näeb sel hetkel oma viltuste silmadega välja nagu vaikne vaatleja, kes on müstilistelt radadelt inimeste sekka langenud. Nendel hetkedel, kui Elsa üksinda kodus on, tuleb temast välja tõeliselt müstiline olend. Nimelt armastab Elsa üksinda olles kappis kolada ning sealt sokke ja salle voodi alla tassida. Kui hoiuperenaine koju tuleb, leiab ta Elsa nüüdseks sokkide ja sallidega vooderdatud pesast unelemast. Ei teagi, kas kapi “koristamine” on Elsa müstiline rituaal või näitab kassitirts sellega välja, et ta tahaks juba HIRRRRRMSASTI oma pesa punuda ning päriskoju jõuda!

Elsa on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ja omab lemmikloomapassi ning ta saab hästi läbi ka teiste nurrumootoritega.

Kui Sina tahaksid Elsale päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee