Pood
0

Kasside Turvakodu

JAKOB – 19.07.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

JAKOBI SEITSE KUUD ELU LOOMAKLIINIKUS – MILLAL SEE KÜLL LÕPEB?

Jakob on vahva kassipoiss, kes sattus eelmise aasta oktoobris loomakliinikusse pärast seda, kui tema pere oli temast loobunud. Päeva pealt võeti see otsus vastu, justkui armastus oleks vesi, mis voolab kraanist ja mille saaks lihtsalt kinni keerata… Ega me ei tea, võib-olla armastust ei olnudki. Kuid mida me teame, on see, et loomakliinik ei ole ühegi kassi normaalseks elukeskkonnaks, rääkimata sellest, et ta on seal elanud juba 7 kuud!

Kujutad Sa ette kui palju oled alates oktoobrist teinud ja läbi elanud? Halloween, esimene lumi, jõulud, uus aasta, sõbrapäev, esimene kevadsoe, lihavõtted ja juba terendab suvi, kuid Jakobi jaoks on kõik need märgilised päevad olnud ühesugused. Igal õhtul kui kliinikus uks sulgub, peab Jakob kolima pisikesse hoiupuuri. Tema ei saa pugeda voodisse oma inimese kaissu paisid nautima, tema ei saa hommikul oma inimest ninamusidega äratada, tema ei saa koos oma inimesega hommikusööki nautida… Ta elab kliinikus ja on eikellegi oma. Nendel harvadel hetkedel kui Jakob puurist välja saab, on ta üliõnnelik! Ta tahab nii väga omale päriskodu! Kogu südamest!

Siiani on katsed Jakobile kodu leida luhtunud, sest Jakobil on diabeet. Kuid see ei saa ju olla põhjus, miks ühte pehmet, armastust vajavat nurrumootorit maha kanda! Jakob tahab ka elada – tema pisike süda lööb ja tahab olla armastatud. Kliinikus oldud ajaga on tema ravikogused vähenenud ning tervislikke eluviise jälgides on Jakobil lootust ka paraneda.

Jakob on uut võimalust väärt! Ära karda talle oma südant avada!

Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee!