Pood
0

Kasside Turvakodu

VITJA – 22.08.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!


TAGASIHOIDLIK VITJA LOODAB VÕITA SINU SÜDANT!

“Kuule Vitja,” ütles vabatahtlik ühel päeval. “Me peame sinuga natuke mehejuttu rääkima.”
Kass peatus ning küsis viisakalt: “Ei tea millest, armas vabatahtlik?”
“Meie soovime väga, et te kõik kiiresti päriskodud leiaksite ja teeme kõikvõimaliku, et igaüks teist oma õnne leiaks, kuid igaüks peaks ikka ise ka kaasa aitama. Vaata, kuidas teised kassid ennast müüvad. Kasutavad nurrmootorit, jooksevad pallikese järel…”
“Ah need odavad promovõtted,”muigas Vitja.
“Kas sul on midagi paremat välja pakkuda?”küsis vabatahtlik. “Vitja, ma pean sinuga aus olema. Mustad kassid ei ole kodupakkujate seas popid, seega peaksid just nimelt kasutama “promovõtteid”.
“Ma promongi ennast,” teatas Vitja. “Ainult et minu promo on kõrgem pilotaaž.”
“Nagu näiteks???”
“Selle nimi on Musta Kassi Maagia.”
“Eee… ja kuidas see käib?”
“Tule minuga kaasa,” ütles Vitja “ja ma näitan sulle.” Vabatahtlik kõhkles, kuid järgnes kassile kõrvalruumi. Vitja kalpsas puuri otsa ning ütles: “Pane silmad kinni. Hoia… hoia…Nüüd tee lahti!”

Vabatahtlik avas silmad ning avastas end kassiga tõtt vahtimast. Ta imestas, kuidas enne ei olnud tähele pannud, et Vitjal on täiesti lummavad smaragdrohelised silmad ning silmavaade nagu inimesel. Oli tunne nagu vaataks otsa Egiptuse sfinksile, kelle selja taga kõrgub püramiid ja pea kohal tumesinine tähistaevas. Kassi silmad ütlesid: “Meie hinged on tulnud tähtedelt. Mina ja sina, oo Inimene, oleme üks ja seesama. Seetõttu armastagem üksteist nagu vennad ja õed.”

Vabatahtlik oli nii hämmeldunud, et tal jäi suu lahti. Vitja muigas, kalpsas puuri otsast alla ning kadus “rahva sekka”. Kuid vabatahtlik teadis, et maagiline hetk oli olnud tõeline.

Jah, igapäevase nime ja silmatorkamatu kasukaga kassipoiss on tegelikult Maag ja Võlur, kes on suuteline ühendama inimeste ja kasside maailma. Ning samuti on ta hea iseloomuga, väga armas kass. Kui Sina otsid maagilist kassi, kes suhtleb sinuga nagu võrdne, siis Vitja on kaaslane Sinu jaoks. Vaata tema imepärastesse silmadesse, siis näed et vabatahtlik kõneles tõtt Musta Kassi Maagia kohta!

Maagiliselt kauni hingega Vitja ootab oma päriskodu Turvakodus juba alates 24.02.2017. Vitja on kiibitud, kastreeritud ja vaktsineeritud ning pärit on ta Narva suvilate rajoonist.

Vitja ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee