Pood
0

Kasside Turvakodu

LONTU

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Lontu tervitab uuest kodust!

28.12.2016

Aasta on märkamatult mööda saanud.

Mida öelda, kõik see tavaline jutt, mida räägivad kõik pered, kes endile Teie juurest kassi on saanud, et uus pereliige on suurepärane 🙂

Asjalood on aga nii, et sõnades ei ole võimalik anda edasi seda kõike, mis elu me tegelikult igapäevaselt elame alates hetkest, kui Lontu Joosep meie koju saabus.

Olen täitsa mõelnud, et Teie peate Lontule külla tulema ja ise teda nägema. Juba see fantastiline tunne, kui saad talle pai teha, ohh see on kirjeldamatu 🙂

Lühidalt öeldes on ta fantastiline. Ta ei riidle meiega mitte kunagi. Ta kallistab meid kõiki. Ta räägib palju, kohe tõsiselt palju ja see on nii naljakas. Oskab väga hästi saada kõike seda mida tahab, sööb isukalt ja on mängupallidega suurepärane triblaja.

Kui ma näiteks teen midagi istudes, siis loomulikult tuleb ta sülle võtta. Kui sülle ei mahu, siis ta lihtsalt ronib kus iganes teedpidi õlapeale ning sujuvalt voolab kõiki takistusi eirates sülle. Ise vaatab uhkelt otsa, et nooh mis seletasid, et sul on vaja laptopis tööd teha, mahun ju kenasti ja kui sa ei saa kirjutada nüüd, siis pane see masin käest ära. Ja selliseid vahvaid dialooge Lontuga kuuleb iga pereliikme suust, kellega ta siis parasjagu omi asju ajab.

Pere teise kassiga, härra Trummiga on suhted toredad, aga siiski ei tohi Trumm unustada, et bossiks on Lontu Joosep.

Igatahes oleme kõik väga rõõmsad, et Lontu Joosepi elulõnga on sisse kootud kooselu meiega 🙂

Lontu hoiukodus