Pood
0

Kasside Turvakodu

NESSIE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Nessie tervitab uuest kodust!

31.12.2016

Nessie on omas kodus olnud nüüdseks kolm kuud. Kodu ja oma inimestega tutvumine läks väga lihtsalt- esimesel õhtul keerati kohe alustuseks perenaise voodisse tuttu, seejärel tutvuti kogu elamisega ja valiti välja omaette tuba ja voodi peretütre toas. Ning seal ongi Nessie lemmipaik. Inimestega on sõbralik ja seltsiv- pole mingit hirmu ka võõraste ees. Mitu korda järjest arsti juures käimine ja pikaajaline kõrvaravi rikkus veidi suhteid inimestega, kuid nüüdseks on usaldus taastunud ja kui õhtul kõik kodus on, siis tuleb ka Nessie meie seltsi telekat vaatama ja õhtut nautima.

Nessie armastab ka mängida- üksi või siis koos inimesega. Veeretab palle ja hüpleb nagu noor kiisu, vallatleb ja poeb vaiba alla. Ka sulge on ta juba püüdma hakanud- perenaise rõõmuks. Kammimine ei meeldi kohe üldse ja sellest annab Nessie ka valju urinaga märku, õnneks piisab tema pika ja siidise karvkatte hooldamiseks ka tema enda keelest 🙂

Pere kiisudega on praeguseks hetkeks läbisaamine rahuldav- nagu ühele prouale kohane, ei sobi ju ometi igasuguste kohalikega kohe sõbrustama hakata, seda enam, et see kolmik peab ennast üleval väga aktiivselt ja kärarikkalt- pidevalt mingi tormlemine ja hüppamine… ei mingit mõnusat rahu ja vaikust. Kuigi kiisud tahaksid Nessiet mängu kaasata, teeb Nessie uriseva susinaga selgeks, et tema privaattsoon on pool ruutmeetrit, kui sealt eemal  püsida- on kõik hästi.

Nessie on toonud meile palju rõõmu ja loodame, et  ka tema on meil õnnelik.

Loodame koos Nessiega ka hetkel turvakodus olijatele mõnusaid ja sooje kodusid.

Nessie ja tema sõprade tegevusega saab end kursis hoida  https://www.instagram.com/deedee_minni_pepper_nessie/

Nessie Turvakodus