Pood
0

Kasside Turvakodu

WIFI – 08.01.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Wifi on 2-aastane isane huvitava karvakasukaga pikakarvaline kass. Wifi jäeti oktoobri lõpus saatuse hoolde, kui teda märgati esimest korda Voore pargi vahel õnnetult uitamas. Siis ta kadus 2 nädalaks silmist. Lootsime, et see oli vaid õnnetu juhus ja ta sai koju tagasi, kuid ei. Wifi oli otsinud kodusoojust ja süüa ühest korterelamust. Seal ta sai süüa erinevatelt inimestelt ja pidi ka enda eest seisma võideldes teiste kassidega.

Kuna külmad ilmad olid tulekul, siis leidjal ei jätkunud südant teda jätta. Wifi saigi hoiukodu, kus oli ees ootamas 2 emast kassi, aastane ja 9-aastane laps – seega suhteliselt kärarikas seltskond.

Wifi on suurepärane kass, kes otsib lähedust ja on kõva nurrumootoriga. Esialgu on tal usaldamisega probleeme – eks ole palju läbielatud ka.

Wifi on kass, kes annab endast märku – hommikuti kui pererahvas magama on jäänud, siis annab ta näugumisega märku, et aeg on söögiks-( kolistab puuriuksega) 🙂 Kui jalutustund on käes- annab näugumisega märku.

Kuna ta aga ei usalda teisi kasse veel, siis peab teda hoidma puuris ja saab nn “jalutustunnid”- siis on Wifi eriti mänguhimuline, uudishimulik, tuleb inimeste juurde, aga on arglik ja võõrastel ennast kohe katsuda ei lase. Pigem lipsab ka omadel eest ära kui võimalik, aga leebub kui saab süüa ja paid.

Kui sülle võtta, siis hakkab kohe nurruma, talle meeldivad paid ja süles olla. Tuleb kutsumise peale alati kohale.

Wifile meeldib mööduvaid inimesi käpaga susida- kas siis sõbralikuks patsutamiseks või meeldetuletamiseks, et ta on ka olemas.

Siiski tasuks ettevaatuse mõttes küüned lühikesed hoida- see käpaga susimine meeldib talle päris tihti. Pigem soovib Wifi olla kodus, kus ta tunneb end ainuvalitsejana. Wifi on tubli koristaja- kõik toidujäägid, mis lapsest maha kukuvad- koristab ära. Tundub olevat kõigesööja kass- ei pirtsuta millegagi, kui leiab miskit söödavat.

Wifi ootab kirja oma uuelt kodult aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Vaata ka Wifi kodu-uudiseid:

08.02.2017