Pood
0

Kasside Turvakodu

ZANNA (NÜÜD NALA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Nala tervitab uuest kodust!

16.09.2016

Nala on hästi kohanenud. Esimesest päevast julgelt mööda korterit ringi jooksnud, mänginud kõikvõimalike mänguasjadega ning üritanud Mauga sõprust luua. Nüüd, nädal aega hiljem, on jää sulamas ning kiisusid võib näha koos magamas ning teineteist taga ajamas. Mau on veel veidi armukade ja solvunud, aga temagi hakkab kohanema. Keegi õnneks teiselt kõrva peast pole närinud ning öösiti magab kogu pere rahulikult.

Nalat iseloomustaksin kui ülimat nurrumootorit. Iga hommik algab äratusega, kui Nala ronib voodisse, nurrub üle korteri ja nühib ninaga mööda nägu kuni inimesed ärkavad. Ta on hea meelega kogu aeg inimese juures, magab külje all või toob mänguasju, millega soovib mängida. Iseloomupoolest sobivad Mauga nagu valatult – mõlemad on mänguhimulised, kuid üle kõige hoolivad inimese tähelepanust ja paidest.

Kui Mau on harjunud, et krõbinad on kogu aeg kausis ja ta võib päeva jooksul käia näksimas (pisike kausike kestis ikka paar päeva), siis Nalaga on teine lugu. Esialgu näljas olnud ja seejärel kindlatel kellaaegadel süüa saades ei oska ta veel kogu aeg täis oleva krõbinakausiga läbi saada. Esimestel päevadel sõi ta ühe hetkega enda ja Mau kausi tühjaks ning käis veel juurdegi küsimas. Seejärel tõstsime krõbinad kapile ning andsime mõlemale paar korda päevas nagu Nala on harjunud. Selle režiimiga ei suutnud aga Mau harjuda ning praegu proovime jälle algset varianti. Nala hakkab harjuma, pole end veel üle söönud ja viimastel päevadel on näha, kuidas kausikesed isegi terve päeva krõbinad püsivad. Eks kõik tahab harjumist 🙂

Täna käisime kiisudega arsti juures ka, Nala sai viimase vaktsiini ja Mau kiibi. Mõlemad istusid rahulikult laual, lasid piuksugi tegemata endaga protseduure läbi viia ja ronisid isegi arstile sülle. Arst kiitis, et kiisud on ilusad, toredad ja täie tervise juures.

Aitäh, et andsite võimaluse meil leida niivõrd tore nurrumootor, keda enda juurde ootasime!

Nala hoiukodus