Pood
0

Kasside Turvakodu

PRINTSESS (NÜÜD MIISI)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Miisi tervitab uuest kodust!

03.10.2016

Saadan Miisist mõned lubatud pildid. Mänguhoos ei ole õnnestunud saada, sest kõige suurem mürgel toimub varahommikul. Vahel mõtlen kuidas kaks kassi nii kõva lärmi saavad tekitada 🙂 Õnneks saavad nad omavahel kenasti läbi ja mängukaaslase valik läks täppi. Miisi oleks endale nagu vanema venna leidnud, mida on väga armas vaadata. Ikka läheb Miki kõrvale magama, tahab samast kausist süüa või niisama end Miki vastu hõõruda. Sööb juba nüüd Miisi ka suure isuga ja on kosunud. Pai teha laseb natuke ainult söömise ajal. Õhtuti ta veel voodi magama ei julge tulla, vahel korraks ikka tuleb. Samas rahumeeli viskab end keset tuba päeval pikali küll.

16.09.2016

Printsessil (uue nimega Miisi 🙂 ) läheb julgen nüüd juba öelda, et hästi. Kui ta tuli, siis oli ta päris stressis, andsin talle süüa ja panin vee kapi alla kus ta oli. Nüüd on ta juba piisavalt julge, käib ringi ja magab siruli põrandal ja diivanil. Ainult siis kui välisuksest koju tulen, näen, et Miisi jookseb nagu rakett kapi alla üle toa. Kui ta aru saab, et ohtu pole, siis tuleb välja tagasi. Jagavad Mikiga ilusti liivakasti. Miki on iga õhtu minuga samas toas ja magab, Miisi on juba nüüd ka käinud end pikali visanud Miki juurde ja muudkui sõtkub käppadega põrandat eriti kui temaga vestelda. Näha on, et ta naudib rahu ja minu arust saab aru, et on nüüd kodus. Vähemalt siinne keskkond tundub ta näoilme ja kehakeele põhjal talle väga meeldivat. Kui ta ringi liigub siis koguaeg hõõrub end asjade vastu. Pai ei lase veel teha, aga ma iga päev annan talle kassimaiuseid ja sööb käest. Ta tuleb juba täitsa lähedale, aga nii kui saab aru, et käsi talle läheneb, paneb jooksu. Sellest pole midagi, ega kiiret pole.

Mikiga saavad iga päev rohkem sõpradeks. Kumbki pole liiga pealetükkiv. Mikile meeldib mängida ja kui Miisi ringi liigub, siis Miki paneb oma põdragalopiga talle järgi. Miisi jällegi aina hõõrub end Miki vastu. Täna magasid koos diivanil.

Miisi hoiukodus