Pood
0

Kasside Turvakodu

SUZI – 15.08.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Suzi lugu sai alguse hoopis kiisupoegade püüdmisest, kes leiti Tartumaa piimafarmi juurest. Kiisupõnnid ei tahtnud üldse õnge minna ja püügipuur säilis tühjana, kuni selle avastas hõbehall kiisupreili, kes viskas end puuris selili ja sõi õnnelikult konksu otsast terve sardelli ära, ilma, et puuriuks sulguks. Järgmiseks panidi sinna kana, mille ta ka rahumeeli ära sõi.

Lõpuks saabus öö ning preili Suzi läks jälle puuri parema saagi järele, kuid seekord sulgus ka uks. Hommikul leiti paanikas, kuid imeilusa kiisu puuris edasi-tagasi tiirutamas. Ta meeldis püüdjatele kohe väga, temas oli miskit erilist. Varsti aga tehti teatavaks kohalike otsus, et kiisu tahetakse panna magama, sest ta on metsik. Me ei saanud lasta sellel juhtuda ja õnneks oli üks püüdjatest nõus nurriku enda juurde hoiukoju võtma. Samal päeval käis kiisupreili arsti juures, kus tal tuvastati terviserike, mis nüüdseks on likvideeritud. See tähendab, et kui ta poleks sinna puuri läinud sardelli sööma siis varsti poleks enam Suzit meie seas. Aina enam tundub saatusena, et Suzi pidi päästetud saama!

Nüüd on Suzi juba mõnda aega hoiukodus elanud. Kui oleks üks sõna, millega teda ei saa iseloomustada siis see sõna oleks metsik. Tema siiamaani usaldamatu pinna all on äärmiselt armas kiisutüdruk. Kui teda paitada siis ta hakkab suurest mõnust nurruma ja edasi-tagasi tiirutama. Tal on vaja harjumist ja oma inimest keda usaldama õppida. Hetkel hoiukodus ta ei kohane ilmselt kunagi täielikult, sest ta näeb hoiukodu perenaist ainult paar korda päevas.

Talle sobiks kodu, kus toimuks pidev liikumine, et ta näeks ja harjuks inimesega. Loodame, et ühele erilisele kiispreilile leidub üks tore kodu, kus ta saaks aknalaua pealt oma enda pere tegevust jälgida ja rahulikult sulanduda pere tegemistesse. Suzi on terve, steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud, parasiitideta kiisutüdruk, kelle iga samm usalduse poole toob suurest rõõmust pisarad silma.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee