Pood
0

Kasside Turvakodu

LUCKY (NÜÜD JOHNNY)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Johnny tervitab uuest kodust!

28.06.2016

Pidin kirjutama meie väikese pimekana Johnny elust ja toimetamisest. Johnny liitus meie leibkonnaga 1,5 aastat tagasi ning meile laekunud info põhjal ei ole ta alates sünnist ilmselt väga kaua nägija olnud. 3-4 kuusena opereeriti tema silmad ära ning meile tuli ta paar nädalat pärast operatsiooni.

Johnny on vapper väike tegelane, kellel pole silmade puudumisest sooja ega külma. Kohanemisraskusi tal eriti ei olnud ja ainus mida alguses paar korda tegime oli see, et tõstsime ta liivakasti ja lasime tal sealt ise suurde tuppa tulla, et ta saaks esmalt selgeks tee tualetti, mille ta koheselt ilusti ka selgeks sai. Eks alguses on uues kohas alati keerulisem ja kohanemine on võib-olla veidi kohmakam, aga 2-3 päevaga on juba kõik selge. Esimesel päeval Johnnyl väga isu polnud, sest uus ja huvitav koht vajas avastamist, aga teisest päevast alates sõi juba 2 kassipoisi eest.

Kuna nägemine on kassidel alles 3 meel, siis ega selle puudumine väga nende elu ei mõjuta, kuna elukohaks on ju turvaline kodu kus pole autosid ja halbu inimesi. Johnny käitub ja toimetab nagu tavaline kass. Kui meil käivad külalised kes ei tea, et Johnny on pime, siis ei saa nad tavaliselt sellest senikaua ka aru, kuni talle otsa vaatavad. Vahel ikka juhtub, et Johnny mänguhoos või söögikausi poole joostes oma pea kuskile vastu koksatab, aga sellest ei tee ta väljagi.

Johnny puhul on eriline see, et ta tahab väga lähedust ja puudutust. On vähe kordi, kus ta magab kuskil üksi või ei ole meiega samas toas. Tänu oma võimele mitte näha ei ole Johnny ka suur pahanduste tegija. Ta tšillib ja mängib üksnes sellistel kõrgustel, kuhu ta käpad ulatuvad. Ta on meil super mängumees ja kärbsekütt, ta saadab meid alati tööle ja tervitab kui koju jõuame. Õues käies on tema lemmik tegevusteks murul lesimine ja looduse kuulamine- vahel ka liblikatega mängimine (ikka selliselt, et ta kellelegi viga ei tee). Ta on täiesti tavaline kass, kuid samas on ta väga eriline ja seda üksnes positiivses mõttes.

Iga kass on erinev ja eriline, mõni on julgem ja kohaneb kiiresti teine seevastu tagasihoidlikum ja vajab rohkem kannatust, kuid lõpuks saavad nad alati hakkama olenemata sellest, mis on nende väike eripära. Johnny võtmine oli väga õige tegu ja see totu on meile kõik hea ning positiivse juba mitmeid kordi tagasi andnud oma tegude ja olekuga.

Johnnyst mõni pilt ka manuses (kuna talle meeldib lebotada nagu kreeka-e, siis pildil ka paar stiilinäidet)