Pood
0

Kasside Turvakodu

SAARA – 04.08.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

VÄIKE AGA TRAGI SAARA OTSIB OMA SÜDAMESÕPRA!

Saara on armas kilpkonnamustriga kassitüdruk, kes leiti koos oma emme ja õdede-vendadega lageda taeva alt. Just nii, kiisuemme kaitses oma udupehmeid 3-nädalasi kassilapsi lageda taeva all rohututi sees. Ilmselgelt ei ole rohututi all nii pisikestel kassilastel turvaline ning hea leidja teatas kassiperest Turvakodule. Nüüd on kiisutirts 2-kuune ning valmis oma inimeste südameid vallutama!

Saara on pesakonna kõige pisem kassitirts. Kuigi tegemist on pere pesamunaga, on Saara väike aga väga visa. Kassilaps oskab hästi endas eest seista ning suudab ennast teiste õdede-vendade seas hästi kehtestada. Saara on üks krapsakas organiseerija. Tal on alati kuhugi kiire, küll sahmib väike kassilaps ühes toas, siis aga kablutab nagu rakett teise tuppa ja leiab juba seal endale tegevust. Saara on ka väga uudishimulik väike kassike. Tema on alati külalistel esimesena ukse peal vastas tervitamas ja ei võõrasta kedagi. Saara loodab vaikselt, et iga uus siseneja on just TEMA INIMENE. Samas oskab Saara ka hellusi nautida. Iga pai peale tõstab kassitirts rõõmsalt pepu püsti ja saba hakkab rõõmust värisema. Siis lööb kiisutirts ka oma nurru lahti.

Saara on ilus kilpkonnamustriga kassitüdruk, kes on sündinud maikuus. Saara on kiibitud, vaktsineeritud ning saanud ka parasiiditõrjed.

Armas Saara ootab oma südamesõbra kirja aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Vaata ka Saara kodu-uudiseid:

27.12.2016