Pood
0

Kasside Turvakodu

HARRIET – 03.08.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

SÜDAMETEMURDJA HARRIET OOTAB OMA INIMEST!

Harriet on armas pikakarvaline kilpkonnamustriga kassitüdruk, kes leiti koos oma emme ja õdede-vendadega lageda taeva alt. Just nii, kiisuemme kaitses oma udupehmeid 3-nädalasi kassilapsi lageda taeva all rohututi sees. Ilmselgelt ei ole rohututi all nii pisikestel kassilastel turvaline ning hea leidja teatas kassiperest Turvakodule. Nüüd on kiisutirts 2-kuune ning valmis oma inimeste südameid vallutama!

Harriet on väga seltsiv nurrumootor, mille ta on ilmselt pärinud oma väga sõbralikult ja paimaialt emmelt. Nii kui kiisutirts saab tunda paikäsi, lükatakse oma pisikene kõhukene taeva poole ja nauditakse paisid. Nurrumootor lükatakse täisvõimsusel tööle ja käpad hakkavad mõnusasti õhku sõtkuma. Nagu kassilapsele kohane, armastab Harriet väga mängida. Koos õe ja vennaga aetakse üksteist taga, ronitakse emmel seljas ja kapatakse mööda diivanipatju. Harrietil on suur potentsiaal saada kadunud asjade leidjaks, sest ta on väga uudishimulik.

Harriet on sündinud maikuus ning ta on vaktsineeritud, kiibitud ja saanud parasiiditõrjed.  Kui armas Harriet vallutas Sinu südame, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.