Pood
0

Kasside Turvakodu

MORRIS – KODUS 17.01.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

SEGADUSES MORRIS – MÄRKA JA KINGI PÄRISKODU!

Eile õhtusöögi ajal sattus pisike Morris mitu korda segadusse. Kui te arvate, et Morris ei suutnud valida, mida süüa, siis eksite rängalt. Morris oskab välja nuruda kõik kõige paremad konservid ning siis need sekundiga endale sisse vehkida. Kuid segadus tekkis sellest, et unisel Morrisel vajus üks silm kinni ning siis ta seda märkaski – oh heldus, tal on nina pealt valge! Morris tegi silmad lahti ning pigistas teise silma kinni ni…ng… Juhuu, ta nina on siiski must nagu ta terve elu oli teadnud. Morris arvas, et nälg on silmanägemise ära võtnud ning ta vaatas uuesti ninapoolt, mis enne tundus valge… Oh häda, see oli siiski valge!

Morris oli täielikus segaduses. Ei, ta ei olnud segaduses mitte sellepärast, et talle ei meeldiks vahva kahevärviline nina, vaid natukene kogukal Äntul, kes ainult kamina ees mõnuleb, on ju täpselt samasugune muster näos nagu temal! Morrise kõrvad tõmbusid ludusse, kurgus hakkas kriipima ning süda läks raskeks. Mis siis kui Morris ei ole oma kodu veel leidnud, sest keegi ei teagi, et lisaks Äntule on turvakodus ka Morris?! Mis siis kui igal korral kui Morris mööda kõnnib, arvavad kõik, et Äntu on laiskuse nurka visanud ning otsustanud sporti tegema hakata?

Morris ei peaks aga sellepärast üldse muretsema, sest ta on imeline. Ta on tasakaalukas, sõbralik ja lustlik kassipoiss. Selline muhe sell, kelle silmades on piisav kogus elutarkus ja lõbujanu. Ta on just selline, kes võiks täna endale päriskodu leida!

Näita Morrisele, et Sina ei aja teda Äntuga segamini ning soovid talle pakkuda igavest päriskodu – kirjuta info@kassideturvakodu.ee!

Morris on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud. Ta on Turvakodus kodu ootamas alates 13.05.2016. Morris on leitud Viimsist.

Vaata ka Morrise kodu-uudiseid:

10.03.2017