Pood
0

Kasside Turvakodu

SIIDIKÄPP – 28.05.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

LUMEHANGEST PÄÄSTETUD SIIDIKÄPP OOTAB UNISTUSE TÄITUMIST!

Armsa Siidikäpa abipalve jõudis meieni eelmisel talvel, kui õues olid karged külmakraadid. Inimesed olid põgenenud suure külma eest soojadesse kodudesse, samal ajal kui jäises lumehanges kössitasid kaks külmast kanget väikest karvakera. Kaks pisikest ja süütut hinge, kes mõtlesid, kas neid on üldse enam kellelegi vaja? Need olid Siidikäpp ja tema Sõber-mõlemad väga kehvas tervislikus seisus- võitlemas nälja ja külmaga, võitlemas ellujäämise eest…

Siis neid märgati ning Siidikäpp ja tema Sõber toimetati kiiresti Turvakodu hoole alla. Ent tema Sõbra jaoks oli juba liiga hilja… Siidikäpal oli veel rohkem põhjust võidelda- võidelda selle eest, millest nad jäises lumehanges istudes üheskoos unistasid. Millest unistasid siis, kui oma ninad üksteise kasukatesse surusid, sest lootusetus oli painav ja hirmutav.

Siidikäpp on võitleja- tema tervis paranes ning tänaseks on vahva nurrumootor tõeliselt kaunis karvapall. Võiks lausa öelda, et üks kaslaste kaunimaid ja armsamaid esindajaid. Siidikäpp on pehme ja hell, soe ja kodune. Ta on rahuliku loomuga sõbralik ja lähedust otsiv kassike, kes armastab väga pai nuruda ja inimese süles hellusi nautida. Muidugi ei puudu vahval nurrikul ka mängusoon- kõik pallid veeretatakse järjest läbi, pisemaid kantakse suus nagu saaki ning suuremaid visatakse mööda tuba ringi. Kui väike vahva karvapall treeningmängudest väsib, veedab ta aega aknal korda luues. Siis õpetab Siidikäpp kõiki linde kujundlendajateks- linnud on juba õppinud võtma Siidikäpa kuju.

Ent vahval Siidikäpal on südames nukrus. Ta lubas oma Sõbrale, et ühel päeval leiab ta omale PÄRISKODU- just nagu nad tookord üheskoos unistasid. Kodu, kus ta ei pea kunagi kannatama külma ega nälga. Kodu, kus tal on oma soe ja pehme pesa. Et tal on oma paikäed, mis teda hellalt silitavad ja TEMA OMA inimene, kes teda südamest armastab.

Siidikäpp on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus uut kodu ootamas alates 15.04.2016.

Kui Siidikäpa lugu läks Sulle hinge, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.

Sa täidad tema unistuse!