Pood
0

Kasside Turvakodu

VIKI – 07.01.20202

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Nädalavahetus algas turvakodu jaoks tormiliselt. Saime teate Vikist, kes oli sattunud Hoiupaiga loomakliinikusse eutanaasiale pärast pikka raviperioodi päriskodus. Kliinik Vikit magama ei pannud, vaid otsustas Viki ravi jätkata ning tegi kassikesest avaliku postituse. Nii me saimegi teada Vikist, kes meie hoole alt aastaid tagasi koju oli läinud. Pikalt mõtlemata tõttasime oma hoolealusele appi ning nüüd on taas Viki meie hoole all.

Hoiupaiga kliinikus eemaldati Vikil 11 hammast ning enne turvakodusse jõudmist lasime ka omalt poolt Loomade Kiirabi kliinikus Viki tervist kontrollida. Vikil diagnoositi põiepõletik ning tema silmad vajavad täiendavaid uuringuid.

Kuna meil ei ole Viki jaoks ühtegi vaba hoiukodu, siis olime sunnitud Viki tooma oma kassituppa, kuid segaduses Viki vajab taastumiseks kodust keskkonda! Kehva nägemise tõttu on Viki turvakodus segaduses ning ei mõista, kuhu ta on sattunud. Miks ei ole enam tuttavaid paikäsi? Kuhu kadusid lemmikpesad? Ta tunneb end nii üksi…

Paituste peale hakkab Viki rõõmsalt pead puksima ning nurruma. Tema igatsus inimeste ja läheduse järele on nii suur, mis pole ka imekspandav, sest meil inimestenagi on ju rasketel aegadel lähedaste tugi ja toetus eriti oluline. Vikil pole aga kedagi ning turvakodu keskkonnas on raske Vikil raskest hambaoperatsioonist ja kodu kaotusest taastuda – ta vajab väga hoiukodu!

Kui Sinu kodus on väikene kohake kassipoja mõõtu Vikile, siis palun võta meiega KOHE ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kui Sul on Viki kohta lisaküsimusi, siis kirjuta meile samuti ning arutame Viki vajadused läbi!

Saadame korda jõuluime ning näitame Vikile, et surma suust pääsemine polnud asjatu…