Pood
0

Kasside Turvakodu

GUSTAV – 17.04.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kas leidub ka mulle kuskil üks kohake…

Mind hüütakse nüüdseks Kalamaja Gustaviks, sest Salme tänaval olen ma alates sügisest pesitsenud. Kuni veebruari lõpuni elasin veel õues, magasin ei tea kus, et natuke sooja saada –  seda on näha ka minu määrdunud käppadelt ja tavotiselt sabakeselt. Süüa sain ma kenasti igapäevaselt, sest leidsin just õige maja ja õige aknakese, kus süüa küsimas käia ja kes see ikka ära ütleb nii ilusatele silmadele 🙂

Kõik see aeg proovisin ma ka aknakesest või uksekesest sisse saada ja vahel saingi. Tihti peale, kui maja uks avanes, sööstsin ma koridori sooja. See proua, kes mind toitis, nuttis minu pärast tihti, sest ta süda murdus, kui nägi, et õues on külm ja ma püüan iga hinna eest sisse saada. Mõtlete kindlasti, miks ma ei saanud? Kõik pole alati nii lihtne, kui tundub. See armas proua elab vaid 2-toalises korteris, kus elab juba 5 päästetud kassikest, sealt samast akna tagant… Kuid, kui elus midagi väga tahta, saab kõike. See armas naine rääkis minust ja palus abi ja abi tuli. Proua hoiab mind seni, kuni mulle leitakse päris kodu. Aga see peab tulema ruttu, sest teised sealsed kassid on üsna kadedad mu ilu peale ja lähevad vahel mind nähes endast välja. Seega on minul praegu luksus ja ma elan täitsa oma toas, teistest eraldi.

Ilmselgelt olen jäänud ma kellelegi kunagi üleliigseks ja nii leidsingi ma oma koha keset Kalamaja tänavaid, üksi ja õnnetuna.

Inimesed arvavad, et minu säravvalge naeratuse ja puhaste hammaste järgi võiksin ma olla umbes 3 aastane. Olen värskelt kastreeritud, kiibistatud, mind kammiti ning eemaldati mõned karvapulstikesed minu uhkest punasest kasukast. Kõrvad löödi mul samuti läikima ning olen saanud nii sise- kui ka välisparasiiditõrje.

Loomult olen ma sõbralik ja mina teisi kasse ei puutu. Tuppa saades otsisin  üles diivani ja seadsin end sinna mugavalt sisse. Minu uus kodu võib olla nii õues käimise võimalusega kui ka ilma, sest ma olen tänulik kõige eest.

Varsti, varsti olen ma ennast puhtaks pesnud ja siis olen ma tõeline lõvipoiss. Olgu ära öeldud, et ma olen keskmiseks pisut  suurem poiss 🙂

Jään siis Sind Salme tänavale ootama…