Pood
0

Kasside Turvakodu

ERIKA (NÜÜD MIU)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Miu tervitab uuest kodust!

04.01.2016

Aasta ja kaheksa kuud on möödunud lennates ning lõpuks annan ka meie kallist Erikast Teile märku 🙂
Alustada tuleb sellest, et Erika asemel elab meie kodus tegelikult hoopis Miu. Nimelt kaebles Erika uude koju sõites kandepuuris nii haledalt, ei sai endale Miu hüüdnime kohe külge. Seda kannab meie preili siiani, kuigi haledast Miust on saanud ajaga hoopis rõõmus ja energiline kräu. Kohanemine uue eluga oli sujuv, kuigi tagantjärgi saame aru, et tõelise usalduse tekkimine võttis siiski aega.
Sülekassiks ei saa Miud siiamaani pidada, aga harvad pole hetked, mil ta marsib kindla sammuga sinuni, tonksab sind oma peaga, tõmbab end süles kerra ning nurrub ennastunustavalt. Armastuse märgiks sabaväristamine toob Miu “emmel” lausa heldimuspisara silma. Miu lemmik-magamiskohaks on aga perepoja segamini tuba, sest nii mõnus on ju pikutada laokile jäetud kampsunil või matemaatika õpikul.
Preili demonstreerib meile pidevalt oma hämmastavat hüppevõimet. Tõeline sprinter avaldus aga eriti pärast kolimist suuremale elamispinnale – tagaajamismängud ongi tema lemmikud. Lisaks pakub uus elusase võimalust rõdul linnukesi luurata ning oma aias väike jalutuskäik teha.
Vahel on meil tunne, et Miu oli eelmises elus koer, mänguasjadest tunnistab ta ainult pehmeid palle, mida toob hambus sinuni ja ootab, et saaks visatud pallile järele tuisata. Lisaks uriseb ja lõriseb Miu mänguhoos nagu väike ulakas kutsikas.
Kõige tähtsam on aga hoopis see, et Miu näol elab meil kodus isiklik psühholoog. Piisab vähimast hääletõstmisest või nutust ning kohe ongi psühholoogiline abi kohal, hõõrudes end vastu jalgu ning pakkudes lohutust. Kui see meetod kohest tulemust ei anna, naksab psühholoog sind õrnalt-õrnalt hammastega käest või jalast ning loomulikult on sellise töötlemise peale igal kahejalgselt paha tuju ununenud.
Miu saadab palavad tervitused kõikidele kassisõpradele kodust, mis ilma temata oleks lihtsalt maja.
Miu perekond saadab suurimad tänusõnad kõikidele Turvakodu vabatahtlikutele, sest ilma Teieta ei oleks meil Miud.

Erika hoiukodus