Pood
0

Kasside Turvakodu

KIRSI – 21.02.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kirsi on kass selle sõna kõige klassikalisemas mõttes. Ta on uudishimulik- ei peleta teda eemale ei föön ega tolmuimeja, ikka tuleb lähedalt uudistada, millega tegu on ja mis seal lärmab. Ta on mänguline- kõige lemmikum asi on fooliumpallike, millega mängida ja mida suus ringi tassida saab. Samuti kõik lendlevad ja üldse ringi liikuvad suled/nöörid- ka neid tassib ta suus ringi. Ja kui peaks juhtuma, et keegi neid ka ringi liigutab, on Kirsi lummatud ja võib tundide viisi mänguasjade järel hüpelda ja joosta. Ta on graatsiline- liigub vaikselt, “mjaub” tasa ja vallutab kõik kõige kõrgemad kapipealsed lendleva kergusega.

Kirsi saab ideaalselt läbi teiste loomadega, kuid neiule omaselt ei meeldi talle teiste kassidega tüüpilisi “maadlemismänge” mängida. Pigem jookseks ta niisama edasi-tagasi ja mängiks luurekat. Hoiupere suur koer on tema lemmik. Tema juurde on end hea ja turvaline peita.
Inimesed meeldivad Kirsile väga, kuid kiired lähenemised tema suunas hirmutavad veel veidi. Hommikuti on Kirsi esimene, kes inimeste ninadele musi teeb ja süüa küsib. Kirsist võib saada kellegi jaoks suurepärane perelisa, ideaalselt sobiks ta perekonda, kus on juba mõni loom ees seltsi ootamas.