Pood
0

Kasside Turvakodu

LUCAS

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Lucas tervitab uuest kodust!

26.09.2016

Lucas saadab tervitusi, eile täitus tal juba aasta oma igaveses kodus. Luki on endiselt väga energiline, rõõmsameelne ja asjalik poiss. Talle meeldib vahel olla kaisukas, vahel iseseisev. Mängib ta kõikide mänguasjadega, mis talle on kingitud. Tal on kolm head kass-sõpra, kellega kohtub sageli Tartus. Lucasel on ka oma Instagram lucas__kitty https://www.instagram.com/lucas__kitty/?hl=en.

11.05.2016

Lucasel on nüüd viimasel ajal kombeks 130cm kõrgusel asuval aknalaual koguaeg istuda 🙂 Muidu nagu ikka – energiline ja armas poiss 🙂 Nurrub ja musitab ja kiusab ka. Lisaks talle meeldib kõikvõimalikke asju laiali tassida, vahepeal leiab uus kodu oma sokke väga kaugelt sellest kohast, kuhu need oli jäetud 🙂

27.12.2015

Lucas on nüüd suur poiss juba, mängib hetkel Tartus oma sõpradega (käin temaga aeg-ajalt ema juures, siin on veel kolm kassi). Üks kassidest – noor isane – on talle eriti hea sõber. Muidugi ei ole olemas energilisemat kiisut kui Lucas, tema jõuvarud ei saa otsa. Üksi mängides võib ta ka mööda korterit ringi kihutada ja igasuguseid osavaid trikke teha. Isegi lae all meeldib talle ronida.

Iseloomult on ta hästi hea kiisu, tuleb ka nurruga voodisse öösiti, aga muidu on võrdlemisi iseseisev poiss. Autoga sõidab ka väga tublisti, saan temaga reisida Tartu-Tallinna vahet. Võõraid ta ei usalda ja läheb kaua enne, kui ta päriselt suhtlema hakkab. Omadega on hoopis teine kiisu. Õues ta mul ei käi ega hakka käima, varsti on aeg ka kastreerimiseks.

Lucaseke on väga vahva kiisu, tal on tõeline lõvi iseloom ja ta ei kohku tagasi millegi ees 🙂 Rõõmus kiisuke ja väga ilus ka – tõeline modell-kass. Tal on hästi suured silmad, ilmekas nägu ning imeline vesihall kasukas 🙂 Meie oleme väga õnnelikud, et selline armas sõber majas on – ja kui kunagi võimalik, siis võtame talle kindlasti sõbra ka!

Lucas hoiukodus