Pood
0

Kasside Turvakodu

KILLU (NÜÜD KUSTI)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Kusti tervitab uuest kodust!

20.11.2015

Juba ongi aastake möödas sellest päevast mil endale kiisu Kasside Turvakodust koju tõime.

Killust oli saanud hoiukodus Kusti ja sellise nimega on ta meile ka jäänud, kutsudes teda ka Kustimustiks.

Kustil läheb hästi. Ta on noor, aktiivne, mänguhimuline kass, kes muidugi ei ütle ära ka mõnusatest uinakutest ja käppadega sõtkumisest. Loodusfilme jälgib suure huviga. Ja muidugi pakuvad suurt põnevust ka igasugused linnud, kes aknataga toimetavad.

Kui käsil on kokkamine, siis on kindel, et meie sõbrake on köögis, jälgides täpselt, kas ikka kõik tehakse retsepti järgi. See kassilapse uudishimu on äärmiselt vahva, kuidas ta jälgib ja tahab kõigest osa saada. Olgu see siis poekotist asjade väljavõtmine, pesupesemine või hoopis kingituste pakkimine.

Kustimusti on ka jutukas ning teab täpselt, kuidas märku anda oma soovidest. Hommikuti äratuskella eest ning koju tulles esimene, kes tervitab. Kusti on meie ellu toonud palju rõõmu ja kodusoojust.

Pool aastat enne seda kui Kusti meie ellu tuli, tõin endaga Hiiumaalt kaasa ühe oranzi puidust kassi, planeerimata ja teadmata, et ühel päeval on just selline kullakarva nurrumasin meil päriselt kodus. Mul on äärmiselt hea meel, et meie ellu tuli Kusti, kellele saame päris oma kodu pakkuda.

Aitäh Teile ja palju rõõmsaid hetki Turvakodusse ning hoiukodudesse!

Kusti hoiukodus