Pood
0

Kasside Turvakodu

KUNINGAS – 01.01.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

Kuningas, hüüdnimedega Kunn, Kunsa ja Šeff. Temast on kohe näha, et minevik tal kuigi hele pole olnud. Teda on esmalt vaja tundma õppida, ta käitumist analüüsida ja jälgida, et teada, millal ta tahab pai või millal lihtsalt häirimatult olla. Selletõttu saime me alguses ikka mitmeid “sõjahaavu”, kuid lõpus pea, et ei ühtegi. Ta on kass, kes on alati kaitserežiimil ning tema täielikku usaldust võita on raske. Ta on täielik sülekass ning inimesest väga sõltuv. Peamine magamispaik ongi süles või inimese kõrval padja peal, praegu isegi meelib olla just kahe inimese vahel. Kui keegi istub, siis on Kuningas esimese asjana kohe süles. Küll aga ei tähenda see alati, et ta pai tahaks. Siin ongi koht, kus tuleb tunnetada, mis tuju kiisul on. Vastasel juhul ta lihtsalt ründab, kuid sülest siiski ära ei lähe.

Ta on keeruline kass, kes vajab kannatlikku perekonda. Just ründamise tõttu ta lastega kokku ei sobi. Samuti ei meeldi talle teised loomad, ta tahab inimesi ainult endale. Tõu iseärasuste tõttu on tal hingamisega raskusi, mistõttu enamuse ajast ta nohiseb ning magades norskab. Igapäevaelu see ei sega.  Üldiselt on ta rahulik kass pika une ning hea isuga, aega-ajalt on ka energiasööste, mille ajal ta lihtsalt ringi jookseb ja mängida tahab.

Kuningas on parim kass, keda tahta, kui vaid leidub kannatlikkust, et teda tundma ja tunnetama õppida, sulatades oma valju nurru ja suure sülelembusega kõik südamed.

Kuningas on kastreeritud ja kiibitud, saab ka vaktsineeritud. Ootab hoiukodus uut kodu.

Kuningas ootab kirja uuelt kodult aadressile info@kassideturvakodu.ee