Pood
0

Kasside Turvakodu

SIPSIK – 06.10.2015

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
Sipsik on pesakonna kaunismees. Erilise välimusega kolmekuune kassipoiss, kellest on juba praegu näha, et temast kasvab üks sama erilise iseloomuga suur ja võimas kass.
Sipsiku moto on lihtne ja lööv: “Niisiis! Kui ma parasjagu ei maga, jätkub mind kõikjale!”
Loomu poolest aktiivne, julge ja uudishimulik on Sipsik pidevalt tegevuses uute kogemuste omandamisega, mille hulka kuulus ajutisse hoiukodusse saabumise esimesel päeval kohe ka tutvus ja suur sõbrunemine pere saksa lambakoeraga. Elule lisavad põnevust ka erinevad mänguasjad ja mängida Sipsikule meeldib. Olgu selleks siis paberist kuulid, mänguhiired, õed-vennad või inimese hommikumantli vöö. Sipsik on tark kass – ta sai kohe aru, et KUIGI inimestel üldiselt saba näha pole, on neil sabad olemas küll. Oma saba näitavad nad ainult hommikuti või õhtuti, kui hommikumantli selga panevad. Siis on neil sabad kenasti näha ja seda saba saab siis väga edukalt taga ajada ja proovida seda inimese küljest kätte saada. Ei pea vist mainimagi, et hommikumantlis inimene on Sipsiku lemmikinimene. Ikkagi sabaga inimene!
Sabafetišile lisaks on Sipsik ka sülesõltlane. Ta on tõeline sülekass kes naudib silitusi, kõhu alt sügamist ning väljendab oma ülevoolavat armastust mitmel erineval kassilikul viisil. Mida lähemale ta sulle pugeda saab, seda õnnelikum ta on :). Sipsikust kasvab suur ja hell, peret ja kodu hoidev kass, kes soovib, et oleksid ta jaoks olemas.
Sipsik, erilise mustriga kolmekuune kassipoeg, päästeti Väänast uppumissurmast ja nüüd ootab ta oma päriskodu endale järele ajutises pelgupaigas Tallinnas Nõmmel.
Ta on saanud kõik kassipoegadele vajalikud parasiiditõrjed, kiibitud ja vaktsineeritud. Tal on ka lemmikloomapass.
Vaata ka Sipsiku teisi õdesid-vendi: