Pood
0

Kasside Turvakodu

HOPE – 06.10.2015

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
Enne mõtle, siis tegutse! See on selle kassipoja moto.Hope on äärmiselt tasakaalukas ja intelligentne tegelane ja teda on tegelikult raske kirjeldada. Ta on lihtsalt nii-nii teistsugune, kuidagi elutark ja samas ka õrn. Üks külaline ütles Hope´i kohta, et sel loomal on “vana hing”. Sest selle kassi silmad oskavad öelda rohkem kui tuhat sõna. Ja ta räägib – tal on palju erineva variatsiooniga mäusid. Kui tahad kassi kes armastab sinuga koos erinevaid asju teha, siis tema on täpselt see kass. Ta lihtsalt istub su juures, lööb nurru ja jälgib mis sa teed, olemata sealjuures vähimalgi määral pealetükkiv.
Hope´i tõeline kirg on kokandus, üle kõige meeldib talle erinevaid toiduaineid degusteerida. Ühtlasi on ta ka see, kes oma õele ja vendadelegi paremaid palasid välja kaupleb. Hope ei ole kade ega isekas kass.
Ronib enamasti igal võimalusel sülle, teinekord aga palub sul lausa ekstra maha kükitada, et saaks süles natuke aega nurru lüüa. Hope on Kass, kes ei kõnni omapead. Hope on hoopis Kass, kes võidab esimesest silmapilgust su südame.Hope, Väänast uppumissurmast päästetud kolmekuune kassipoiss on saanud parasiiditõrjed, kiibitud ja vaktsineeritud. Ootab inimest, kelle südant võita ajutises hoiukodus Nõmmel. Ootab väga!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Hope´i teisi õdesid ja vendi: