Pood
0

Kasside Turvakodu

UDU – 16.10.2015

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Udu on leitud  Lasnamäelt prügikastist koos oma õe Krutskiga. Sünnikuupäevaks määras arstionu 01.07.2015. Oli kohe näha, et tegemist oli kodukassidega, kes olid lihtsalt minema visatud sest kassilapsed oskasid kohe kasutada tualetti ning ei peljanud inimesi.

Udu on hästi hell ja tagasihoidlik, mitte aga arg kassilaps. Kuna ükski inimene pole Udule haiget teinud, siis ei pea ta vajalikuks inimesi peljata. Talle meeldib võõraid inimesi ja teisi loomi eemalt  jälgida ning siis tuleb ise tasapisi asja  lähemalt uurima. Udu armastab inimesi ning nende lähedust. Talle meeldib süles ja kaisus magada . Tavaliselt poeb Udu vaikselt öösel teki alla magama ja nohiseb siis seal hommikuni. Kuna ta tunneb oma emast väga puudust, siis suurel lembehetkel käib ta vahel karvast diivanipatja ” tissimas”.

Meil pole keegi veel temaga mängides kriimustada saanud sest kogu mäng käib pehmete käppadega. Ta ei karda koeri ning vajadusel oskab enda eest hästi kõvasti turtsudes välja astuda. Oma saleda välimuse poolest meenutab ta Orientali tõugu kassi. Tal on helehallid silmad, pikad jalad ning veidi pikem koon, mis teeb ta hästi armsaks. Külgedel jooksevad erinevat tooni sikk-sakid ja kõhu alt on Udu täitsa täpiline nagu leopard ning üle kõige meeldib talle , kui kõhu alt silitatakse.

Udu on saanud ussikuurid ning ta on kiibitud ja 23.09.2015 vaktsineeritud.

Udu ootab kirja oma uuelt kodult aadressile info@kassideturvakodu.ee