Pood
0

Kasside Turvakodu

AKSO (NÜÜD LUKA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Luka tervitab uuest kodust!

24.05.15

Anname Teile teada, kuidas läheb meie kallil Lukal (endise nimega Akso).Luka on maailma parim seltsiline ja pereliige, ma ei kujuta ettegi, milline meie kodu välja näeks ilma temata – igav ja argine. Luka annab meile “hingamise”, tänu temale õpime iga päev, et andmise rõõm on alati suurem, kui saamisrõõm. Luka annab meile oma hellust ja hoolt, koju tulles on ta alati uksel ootamas, õhtul magama minnes tuleb ta oma pehme paiga kaissu ja suigutab unne, hommikul ootab ta meie ärkamist, et valjult mjäugudes “Tere hommikust” soovida. Ta kingib meile nii palju armsaid hetki, kui oma suurte ja vesiste kassisilmadega otsa vaatab, kui ta käpaga oma palle ja hiiri ja muid karvatupse taga ajab. Saame alati naerda, kui ta nagu pöörane ühest toast teise jookseb ja ka meid mängima kutsub.

Vahel näitab Luka ka oma pahameelt, kui hommikune konserv ei potsata kaussi nii kähku, kui tema seda soovib. Ta tuletab seda meelde kerge näksatusega jalasäärde.

Luka on kindlasti üks väga eriline kass, juba oma välimuse poolest. Lisaks oma nimele, hüüame teda vahel hellitavalt ka soorebaseks, või ilveseks.

Meie peres ei ole suuremat rõõmu, kui see, et meie saime anda kodu nii ilusale ja armastavale kassilapsele, nagu seda on Luka.

Luka hoiukodus