Pood
0

Kasside Turvakodu

PÕLVIK

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Põlvik tervitab uuest kodust!

08.03.2016

Nüüd täitubki kohe-kohe Põlviku esimene aasta meie pere seltsis. Peame ütlema, et Põlvik on maailma kõige ägedam kass. Seda arvavad ilmselt kõik kassiomanikud oma lemmiku kohta, aga meie pere jaoks on Põlvik tõesti maailma kõige ägedam kass 🙂  Kui me aasta tagasi Põlviku koju tõime, siis esimesed nädalad tohtisime teda ainult kaugustest imetleda, aga olgem ausad – sellist ilu ju tulebki alguses kaugustest vaadata. Nii möödusid meie peres nädalad ja kuudki kui meie majja ilmus veel üks neljajalgne ning  Põlvikus tärkasid tõelised emainstinktid. Ta valvas pisikese und ja lubas ennast teinekord kõrvastki sakutada –  või noh, mis ma ikka valetan – lubab seda nüüdki, kui „pisike kutsikas“ on temast ammu üle kasvanud.  Sellest hetkest sai alguse Põlviku tõeline avanemine.

Kogu selle suure helluse juures on aga Põlvikul ka omad krutskid. Üheks lemmiktegevuseks on tal öösiti mööda parketti tormata ja vedelema jäetud legoklotse veeretada. Öösel keset magusat und on see heli tõeline „muusika“ meie kõrvadele. Teine lemmiktegevus on Põlvikul kraanikausis vedelemine, loomulikult sellel ajal kui proovid hommikust hambapesu protseduuri läbi viia või silmast näopesu seepi välja saada. Siis on terve kraanikauss kassi täis ja mitte miski ei suuda teda sealt liigutada.  Kindlasti peaks ära mainima ka selle, et Põlvik ei salli lilli. Ühtegi rohelist taime meie majas nüüdsest enam ei leidu ja Põlvik ei pea iga päev oma pead vaevama, et kuidas see muld sealt potist kätte saada ja mööda põrandat laiali tuuseldada.

Tegelikult võiks Põlvikust lõputult kirjutada, sest iga algav päev toob kaasa lõbusaid seiku ja sekeldusi, aga kokkuvõtvalt võib öelda, et arglikust tänavakiisust on kasvanud tõeline nurrumootor ja kaisukass, kes pakub seltsi nii kahe kui ka neljajalgsetele pereliikmetele.  Me ei oskaks ega tahakski elu ilma on lemmikuta ette kujutada.

PS: Lisasin kirjale ka paar pilti. Ühe pildi peal on kassi ja koera esmakohtumine, koerast paistab ainult tükike, aga minu meelest kirjeldab sellel pildil olev kassi ilme väga hästi seda, kui väga ta seda tegelast esimestest minutitest peale armastama hakkas.

 

06.04.2015

Tahan rääkida, kui äge kass meil kodus on. Sellest on nüüd siis peaagu kuu kui Põlvik tee meie juurde leidis ja pean ütlema, et me oleme väga õnnelikud inimesed, et selline hurmur meie juurde tee on leidnud. Kui alguses tundus, et sülekassi Põlvikust ei saa, siis nüüd istume kõrvuti siin arvuti ees, üks meist nurrub mõnust ja teine tunneb südames, et tal on kõrval üks väga äge sõber.
Aitäh kasside turvakodule, et olete meile nii ägeda sõbra saatnud.
Lisaks eelnevale jutule, siis Põlviku lillede lembus on asendunud legode lembusega. Kui enne ei saanud lillepotte niisama laokile jätta, siis nüüd peavad lapsed väga hoolsad olema ja õhtuti oma legod ära koristama, sest muidu võib neid tükke mitu päeva üle terve maja otsida. Seal rätikuga pildi peal on Põlvik minu põlvedel, täielik sülekas on meil kodus 🙂 Veel paar nädalat tagasi poleks me seda lootagi osanud.

Põlvik hoiukodus