Pood
0

Kasside Turvakodu

PIPI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Pipi tervitab uuest kodust!

23.03.2015

Augustikuus otsisime emaga oma perre kiisupoega. Vaatasime Kasside Turvakodu pilte eri arvutitest, aga juhtus nii, et mõlema pilk jäi peatuma Pipil. Ehk võlus keele- ja kirjandusinimesi Pipi nimi, ehk imearmsad pildid Pipist koos õdede-vendadega. Koju tõime aga Pipi mis Pipi, kellele teist nime ei kujutaks ettegi.
Turvakodu kirjeldus “Pipi on pesakonna kõige aktiivsem ja mängulisem kassipoeg, igal pool on tal vaja turnida ja uudistada. Saab läbi kõikide teiste kassidega ja inimesega on samuti suur sõber, samas enamus aja on tal palju tegemisi, kaissu pugemiseks jääb veel vähe aega. Eriti meeldib talle koos inimesega mängida :)” oli sada protsenti täppi läinud.
Pipi osutus tõesti kassiks, kellel lihtsalt ei ole aega niisama olla. Ta on kõigiga sõber ja kui vaja, siis saab ilma sõbrata ka hakkama, sest mängida saab edukalt ka näiteks enda sabaga. Aja jooksul on ta küll õige pisut maha rahunenud. Mida rohkem aga kevade lõhna tuppa tuleb, seda igatsevamad on Pipi silmad aknast õue vaadates. Paar korda on ta juba käpad mulda ka pistnud – maal on mõnus elada. Pipi tervitab ja saadab pildi ka, kui suureks tüdrukuks ta sirgunud on. Enamik juurdekasvust läheb aga kummalisel kombel saba pikkusesse…

Pipi hoiukodus