Pood
0

Kasside Turvakodu

LAURA-LIISA (NÜÜD LEYA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Leya tervitab uuest kodust!

03.12.2015

Kirjutan teile Tartust pärit Laura-Liisast (uue nimega Leya või vahest lihtsalt Nöps 🙂 ) , meil veel küll päris aastat täis ei ole aga enam ei ole palju puudu ka. Kassist kes alguses oli väga arglik ja esimesed päevad peitis end diivani all, on saanud väga julge ja uhke kiisupreili.
Ma võin vist päris ausalt väita, et ei ole kunagi varem kohanud kassi kes nii palju nurruks, igakord kui pai teha keeratakse kõht püsti ja lastakse valjuhäälselt nurru!
Kodus on ka teine kass ja omavahel on nad suured sõbrad, magatakse kaisus, pestakse üksteist ja muidugi mängitakse igapäev – see kõik on nii armas 🙂
Alguses oli küll hirm, et kuidas kahe kassiga hakkama saada ja omavahel sobitada, aga tegelikult läks üsna kergelt ja kiirelt ja praegu soovitan küll inimestel ühe kassi asemel kaks võtta.
Igatahes, tagasi Leya juurde tulles, ma olen nii õnnelik et ta minuga on ja mulle tundub et tema on ka õnnelik siin. Tundub, et kõik see nurrumine ongi tema viis väljendada oma rõõmu, lisaks see et ta usaldab mind oma kõhtu sügama.Öösiti käib kaisus magamas ja hommikuti äratab nurruga – mida veel tahta 🙂

21.03.2015

Laura-Liisa on meil nüüd olnud veidi üle kahe kuu ja mõtlesin et kirjutan ja annan teada kuidas meil läheb.
Mul on nii heameel, et ta meie juurde kolis ja temast meie kass sai,pisut arglikust kassist on saanud nii sõbralik, mänguhimuline,julge ja rõõmus kass!
Mulle tundub, et ta on oma uue eluga väga rahul, nurrumist saame kuulda iga päev mitu korda 🙂 . Lemmiktegevusteks tundub et ongi nurrumine, päikese käes aknalaual peesitamine ja teise kiisuga mängimine. Kiisud on omavahel küll suurteks sõpradeks saanud, magatakse üksteise kaisus ja pestakse teise karv puhtaks ilusti. Vahest ikka tuleb ette väiksed tülisid ka, aga mulle tundub et võibolla see on rohkem mängimise eesmärgil sest urinat ega vihast rünnakut ei ole kunagi.
Ostsime juurde kassimaja, mis on suureks lemmikuks saanud ja mänguhiiri on ka igas nurgas, neid ei saa kunagi piisavalt olla 🙂
Mina igatahes võin julgelt öelda, et teise kiisu juurde võtmine oli väga hea otsus ja meie oleme väga õnnelikud!

Laura-Liisa hoiukodus