Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄHKEL

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Pähkel tervitab uuest kodust!

26.02.2015
Meie hoolealusel Mr. Miäukovil-Mirrul, endine Bella-Pähkel, läheb väga hästi. Ta on hea näide sellest, et ei tasu karta pisikeste eripäradega loomi. Silma puudumine ei sega teda kassitoimetuste tegemisel absoluutselt ja ühe silmaga saabki teravamalt mõõta, kui kõrgele seekord mööda uksepiita ronida jõuti  😀

 

Esimesed Pähli kodu-uudised:

Esimesel päeval uues kodus oli ta väga arg ja esimeseks pesaks sai kapialune. Kuid paar päeva nööri otsas oleva paberitutsu meelitusi, hakkas ta juba oma uut kodu avastama. Esialgu öösiti, kuid siis järk järgult tundus ka päevane aeg avastamisretkedeks sobilik.
Kui juba ümbrust võis usaldada, hakkas ka pererahvas piisavalt ohutu näima. Vaikselt hakkas kassike juba diivanil uue pererahva kõrval istuma ja enam ei olnud ka paitamine hirmus. Kohastumine toimus tal üllatavalt kiiresti, juba nädalaga oli ta palju julgemaks muutunud ja otsis kontakti.
Kui uus kodu sai sisse elatud pidi minema silmaoperatsioonile. Pähkli seisukohast ei olnu silmaoperatsioon ise vast hirmus, vaid oli üks hullem asi…koonus, mis pidi pärast operatsiooni peas olema. Koonuse vastu võideldi kogu jõu ja nõuga, kuid
pererahvas ikka toppis selle pähe tagasi ja polnudki muud teha kui harjuda. Lõpuks see kassi enam ei häirinudki.
Kui silm paranenud ja koonus läinud võis hakata tõeliselt elama. Mängu läheb nüüd kõik mida liigutada jõutakse ja ka pererahva jalad on huvitavateks saakloomadeks. Kuid Pähkel õpib kiiresti ja küüsi koduste peal ei kasutata. Üldse on ta väga kombekas kassike.
Pähkel peab ka äratuskella ametit, umbes kella 7 paiku hommikul torgatakse oma nina korraks ikka pererahvale vastu nägu, et nad ikka teaksid, et Pähkel on juba üleval.
Iseloomult on ta väga aktiivne ja mänguhimuline, mis on noore kassi puhul ka tavaline. Mis on aga eriline on see, et
Pähklike räägib väga palju. Oma arvamust peab ikka ju avaldama. Väike kurr või miu köidab koheselt pererahva tähelepanu.
Pähkel saadab ka tervitusi oma õele Staarile, lootes et ka tema endale varsti uue kodu leiab.