Pood
0

Kasside Turvakodu

SIIM JA MOPSU

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Siim ja Mopsu (endiste nimedega Simon ja Poku) tervitavad uuest kodust!

Aasta Mopsu koju toomisest ning vahepeal ka Siimu koju toomisest on nii kiiresti möödunud. Meil läheb väga hästi. Võõraid ikka algul pelgame ning peidame end, kuid varsti uudistavad nad juba ringi ja teeb uute lõhnadega tutvust. Mopsule väga ei meeldi, kui keegi võõras pai tahab teha ning vahest jookseb eest ära. Kuid Siim on hästi seltsiv, kui on uute inimestega tutvunud. Siim on hästi uudishimulik, kõik kotid uudistame läbi.
Algul oli Mopsul Siimuga leppimine raske, kuid nüüd on nad suured sõbrad. Mängivad ja jooksevad koos ringi. Vahest on kaklemisi ka. Kui ta sõber Siim kastreerimisel oli otsis ja igatses Mopsu teda hirmsasti taga.
Õhtuti on meil alati enne magama minemist kindel rutiin. Kõige pealt sööme kõhud ilusti täis, siis tuleme suure jooksuga voodisse ja nurrume ning nõuame ohtralt paisid. Mopsu istub rinnale ning lakub kätt, Siim tuleb kõrvale, et Mopsust kaugel ei oleks ning hakkab tekki lutsutama. Algul lutsutas ta alati enne uinumist mingit riiet. Kuid nüüd ainult, siis kui me magama hakkame minema.
Oleme lõbusad, mängulised ja õhtuti hästi häälekad. 🙂 Pesemist kardame me hirmsasti, kuid kui kumbki meid pesema läheb on nad kahekesi platsis ja piiluvad ning uudistavad, kuidas me pesema.
Õues me ei käi, seal on liiga hirmus , kuid aknast on huvitav vaadata ikka. Süüa meile meeldib väga. Maiustuste kappi käivad tihti rüüstamas. Külmpakk on samuti suur sõber. Nii kui on kuulda,et külmkapi uks avati on kahekesi maratoni jooksmas ning midagi head nurumas 🙂

Mopsu hoiukodus

Siim hoiukodus