Pood
0

Kasside Turvakodu

KITTY JA GRENKA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Grenka (Grete) ja Kitty (Girtel) tervitavad uuest kodust!

11.01.15
Grenka on rohkem minu kiisu, Kitty eelistab abikaasa seltsi. Kätte neid ei saa veeel võtta, aga mõlemad tulevad meie juurde diivanile ja küsivad paid ning löövad nurru.
Mõlemal kiisul on kasvanud paksem karvakate, mis on muutnud oma värvi punasemaks ning on muutunud natukest jämedamaks võrreldes septembriga. Grenka eelistab süüa kuivtoitu, Kitty aga on meie “öko” kiisu ehk siis konserv ja lihatooted on tema lemmikud. Mõlemad söövad nn kassirohtu hea meelega.
Mõlemad aimavad kohe, et peremees tuleb koju, kui nt abikaasa tuleb koju peale öiset vahetust ning enne kui ta keerab võtme lukus on kassid koridoris. Seda ei juhtu igakord, aga ikka. Õue ja koridori kiisud ei küsi. Mõlemad teavad väga hästi, et perenaine annab toitu ning seda peab temakäest küsida ning tema jalgadevastu oma kehaga hõõruda (Kittyl see tuleb eriti elegatselt välja).
Grenka on juba “okkupeerinud” meie voodi: nt reageerib äratuskellale, et kui see heliseb, siis see tähendab, et saab perenaise juurde tulla ja pai küsida. Mähib ka vooditeki sisse ning oskab pea paddjale asetada. Kitty on “radiaatorivalvur”, mida saab ka piltidelt näha. Pidin isegi ohverdama oma õmblusmasina alusvaibakest, et kiisul oleks radiaatoril mugavam. Juua eelistatakse väikesest pruunist vaasist. Suur joogikaus köögis ei ole nii huvitav.
22.10.14
Pean ütlema, et soovitud mänguasjad on meil olemas. Grete (Grenka) juba lasi ennast korra kammida ka. Mõlemad kassid on kuidagi muutnud oma karvakatet pisut. On rohkem näha punast värvi.
Grenkal on nüüd ka kohevam saba ja üldse on selline tunne, et tema pikad karvad on veel pikemaks kuuga kasvanud.

Girtel hoiukodus

Grete hoiukodus