Pood
0

Kasside Turvakodu

HÄSTI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Hästi tervitab uuest kodust!

10.10.14

Käisin eile turvakodus ja tulin ära koos Hästiga. Tema püüdmine oli nagu õudusunenägu, kuid juba puuris olles jäi taas rahulikumaks.
Nüüd oleme esimese öö kõik koos üle elanud. Istusin kassidega kella 2ni öösel üleval, ei julgenud neid üksi jätta. Kiisupoiss näitas tõelist umbusku uue karvakera vastu välja – urises, turtsus, sisises ja tegi mingeid kummalisi hääli, millele ma nime leida ei oska. Lõpuks otsustasin, et lähen magama, aga jätan maja keskmes olevasse esikusse pisikese tule põlema, et kui miskit toimuma hakkab, siis näen neid ja saan sekkuda.
Öö läbi käis vaikne tagaajamine ainult. Hästi ees ühest toast teise ja Kiisupoiss järgi.. natuke vaikust ja siis marsiti sama vaikselt järgmisesse tuppa.. nii nad müttasid kuni varaste hommikutundideni. Lõpuks tuli Kiisupoiss mulle kaissu tuttu (mida ta muidu kunagi ei tee). Hommikul ärkasime ja sõime. Hästi arvas, et kuna Kiisupoiss oma portsu kohe ära ei söönud, et siis ta aitab sellega 🙂 Proovisime ka tomatit.. Kiisupoiss krimpustas nina, aga Hästile maitses.
Nüüd oleme enamjaolt rahunenud. Hästi on veel väga ettevaatlik, aga ega rahu ka väga ei anta. Kiisupoiss tundub õnnelik, et on kellega peitust mängida. Paar korda on Hästi ise tulnud pai nuruma ja siis hõõrunud ikka kogu täiega end mu vastu 🙂 Kiisupoiss ainult vaatab suurte silmadega sellist asja pealt.
Tundub, et Hästi on rahul, sest jalus sebib ainult üks kass mitte 30 🙂 ja Kiisupoiss on segaduses, sest ta pole enam ainuke 🙂
Proovisin ka suletutiga vehkida, aga Kiisupoiss andis häälekalt teada, et see on tema oma ja ta ei ole huvitatud seda kellegiga jagamast.
Hästi proovis ka liivakasti järgi.. Kiisupoiss ei osanud selle peale midagi teha.. Lihtsalt istus ja vaatas 🙂
Ma usun, et saame kõik kenasti hakkama ja teeme koos veel kõvasti pulli 🙂