Pood
0

Kasside Turvakodu

RUUDI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Ruudi tervitab uuest kodust!

30.12.2015

Ruudi saadab pikad paid ja soovib kõigile nurrikutele kiiret koduleidmist!

07.10.14

Täna hommikul tärkas kassis uudishimu ning üle takseeriti ka teised toad. Lemmik on siiski elutoa diivan, mõnus kõigel ja kõigil silm peal hoida. Meie igapäevased toimetamised enam ei sega, isegi nõudega kolistamine mitte. Ainult, kui tema suunas liikuda, siis tõmbub pingesse… aga paar paid, lohutavat sõna ja olemegi jälle sõbrad.

Põhiprobleemiks ongi veel liivakast, harjunud õues asju ajama ja liivakasti ei kipu. Seetõttu kolime ta ööseks ja meie äraoleku ajaks vannituppa. Vannitoaga tundub ka rahul olevat, tule jätame põlema ja meil põrandaküte, mis kivipõrandal eriti mõnusalt tunda annab.

Eile kogemata unustasin uustulnuka ja panin pesumasina käima…kiisu oli ennast hirmuga ukse alt sauna pressinud ja kükitas kerise all. Aga sain vist andeks 🙂 Mina siis omakorda andestasin hommikuse loigu vannitoa põrandal. Panin loigu likvideerimise paberid talle liivakasti, ehk saab vihjest aru.

Lastega saab ka kenasti läbi. Varahommikul oli vanema poisi ümber tiirutanud, silitust nurunud ja lõpuks isegi nurruma hakanud.  Noorema lapse mängu jälgib suure osavõtlikkusega. Silmadest lausa näha, et tahaks kampa lüüa…aga julgusest jääb veel puudu. Kristian üliõnnelik, lõpuks ometi temalgi lemmikloom, kellest koolis kirjutada. Ja Ruudil olevat kõige ilusamad silmad 😉

Ruudi hoiukodus