Pood
0

Kasside Turvakodu

AMY

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Amy tervitab uuest kodust!

30.08.15

Täna on täpselt aasta, kui Amy endale koju tõime. Esialgsest inimest pelgavast kassist on saanud suur pailemmik. Igal hommikul ja õhtul on päevakavas kohustuslik paituur. Kui juhtumisi on teise kassiga nunnutamise aeg ja Amy kuuleb tema nurru, on ka tema kohe platsis. Amyle meeldib hüpata kõrgustesse ning mängida. Need paar mänguasja, mis on ostetud, on tema poolt pidevalt kasutuses. Ainuke mure on diivaniga. Sai toodud udupeen kratsitumba, aga diivan on ikka parem (õnneks nüüd on üks mänguasi, mis rohkem huvi pakub kratsimise osas ). Aga minu põhimõte on, et kui ei taha kassikarvu, kratsitud mööblit ja küünejälgedega täispuidust aknalauda, siis ei ole mõtet kassi võtta.  Sülekass tema ei ole, paar korda olen teda tema enda üllatuseks sülle võtnud ja tõstnud, aga siis demonstreerib ta oma imeilusat kuusksaba 🙂 ja põgeneb… selleks, et kohe su juurde tagasi tulla.  Igal õhtul, kui töölt tuleme) on Amy ukse peal vastas (vahel isegi üksinda). Pere teise kassiga on sõbrad, magavad tihti küljed koos. Saadan ka mõned pildid Amyst ja tema sõbrast.

30.09.14

Amy on olnud meie peres nüüd juba pea kuu aega ja tahtsin anda teada, et Amyl on kõik hästi.

On kenasti sisse elanud, vanema kassiga on saanud sõbraks, kui pai teha, siis näitab oma rahulolu sellega, et käivitab nurrumootori. Sülle ei ole saanud teda veel võtta, aga küll ka see aeg tuleb.

Mulle meeldib, et ta sobib pere vanema kassi, Miisuprouaga, hästi ja minu vanem iseloomuga proua sai endale „väärilise“ vastaseJ. Esimestel päevadel käis väike võimuvõitlus, kuid Amy oma sõbralikkuse, kuid paraja kangusega, ei lasknud endale pähe astuda ja nüüdseks on võimupiirid paigasJ. Amy kutsub Miisuprouat ikka mängima ja jookseb tal sabas. Õhtuti tulevad mõlemad kassid ukse peale vastu, kui me töölt tuleme. Kassid päris üksteise kaisus veel ei maga, aga õhtuti on nurgadiivani üks pool kasside päralt, kahejalgsed vaadaku ise, kuhu istuvad .

Üks „mure“ muidugi onJ. Nimelt on meil kohvipruun diivan ja ma üritasin teie jaoks teha pilti sellest, kuidas nad diivanil koos magavad ja Amy lihtsalt ei paista välja :D. Aga ma andsin endast parimaJ.

Ja saladus, kuidas Amy kapi otsa saab, on lahendatud. Esmalt diivanilauale ja siis hüppab kapi otsa (1,9 m kõrge). Vahepeal kaalusime isegi nimemuutust Lennuks (lendkass), aga loobusime siiskiJ.

Amy tervitab oma turvakodukaaslasi ja inimesi, kes tema eest seal hoolt kandsid ja me kõik soovime jõudu ja jaksu teile.

Amy hoiukodus