Pood
0

Kasside Turvakodu

TRIP

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Trip tervitab uuest kodust!

01.09.14

Trip on ikka niiiiiiii lahe kass. Aga alustan algusest. 22. augusti õhtul jõudis Trip Lasnamäe korterisse, kus Kirjuša (meie teine kass) jooksis nagu ikka haigutavalt uksel vastu. Kirjuša ei saanud alguses arugi, et midagi oleks teistmoodi. Kõndis laisalt kööki ning viskas end selili. Läks mööda paar minutit ja siis ikka mõistis, et midagi on viltu. Hoidsime Tripi natuke aega transpordiks mõeldud majakeses ning siis lasime lahti. Oi, Kirjušale ei istunud Trip alguses ÜLDSE! Ma pole tema saba nii suurena ja nii turris kunagi näinud. Vaene Trip ehmatas algul ära, kuid paari päeva pärast olid juba enamvähem sõbrad. Praegu jooksevad ringi nagu hullud, ajavad üksteist taga. Magavad nad siiski eraldi, kuid ma ei ole veel lootust kaotanud. Kirjuša on muidugi paras argpüks ka.
Lõikasime samal päeval mõlemal kassil küüned ära ning järgmisel päeval pesime. Mõlemad lõhnavad nüüd niiii mõnusalt.
Trip on hull söödik. Sööb enda toidu ära ja siis lükkab veel Kirjuša taldriku juurest ära ja sööb tema toidu ka ära. Kirjuša on nüüd sunnitud aknalaual sööma, sinna Trip vist ei saa oma haige käpa ja kehakaalu pärast HETKEL hüpata (ma arvan, et hakkab varsti sinna ka minema). Trip on meil hetkel veel dieedikuuril (eile oli väike patustamispäev, nagu dieetides ikka kombeks) 🙂
Ta on väike nurrumasin ka. Kirjuša nurrub vaikselt, nii vaikselt et mõnikord peab lausa kõrva keha juurde panema, et kuulda, kas ta ikka nurrub või mitte. Tripiga sellist muret ei ole. Kaugele on kuulda, kui tal mõnus.
Sel nädalavehtusel võtame ette esimese autoreisi Rakveresse. Arvan, et ka see möödub ladusalt.
Tundub, et talle meeldib uues kodus ning armastust, musisid, kallisid, sügamisi ja paitamisi saab ta küll rohkelt.
Aga Trip ja kogu meie pere soovib Teid kõiki tänada, et tänu teile on meil selline tore ja üliarmas pereliige juures. Trip tervitab kõiki oma sõpru, kes veel uut kodu ootavad.

Trip houkodus