Pood
0

Kasside Turvakodu

PETSSON (NÜÜD HENRI)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Henri tervitab uuest kodust!

11.01.15

Petsson, uue nimega Henri, on oma elu mõnusalt ära korraldanud: 11-aastase siiami Kratiga jagavad nad pesa ja õrnusi ning 8-kuuse varjupaiga-poisi Morrisega käib meeletu mängimine. Henrile meeldib ronida: esimestel päevadel ehmatasime soolasambaks kui koju jõudes ja riideid garderoobi pannes mantlite otsast üks suur nägu vastu vaatas :). Ka jõulupuu ülemiste okste vahele tekitas ta peagi hubase pesa ning konkureeris kuuseehetega.

Henri on suur miilustaja – norib silitusi ja nühib ennast inimese vastu kuid sülle ise ei tule. Tõsta (näiteks kapi otsa toidukausi juurde)  laseb ennast ilusasti ja hetkeks  püsib ka süles kuid siis eelistab maha hüpata. Henri on suur, ilus ja mõnus ning veidi naljakaski oma alati veidi üllatunud näoga :)) . Kõigi vaieldamatu lemmik 🙂
Suured tänud, et usaldasite selle toreda selli meile!

24.08.2014

Saadan pisikese ülevaate Petssoni esimestest päevadest uues kodus – kõik on sujunud üle ootuste hästi.  Koju jõudes hoidsime Petssoni puuris ja meie kassid nuusutasid teda ilma erilise emotsioonita läbi võre. Ca 20 minuti pärast lasime ta puurist välja magamistuppa ning veel 30 min hiljem tegime ka toa ukse lahti. Peagi saabus vana siiam, ninad pandi korraks kokku ja mindi laiali. Neljakuune kassipoiss seevastu susises mehiselt. Petsson jooksis mõlema sabas ja otsis kontakti; esialgu tulutult. Varsti saalis ta ka juba alumisel korrusel ringi ning lasi ennast isegi paitada. Öösel oli aeg-ajalt kuulda siiami susinat – Petsson üritas teiste kasside juurde meie voodisse maanduda aga see ei läinud tal siiski õnneks.
Hommikul ajasid kassid rahulikult oma asja aga hoidsid distantsi; õhtul mängis Petsson juba noore kassiga. Tänaseks magavad nad kõik üksteise kaisus ning Petsson ei pelga ka meid. (Eks me katsume praegu ka hästi rahulikult rääkida ning mitte väga järske liigutusi teha.) Siiam on tema suhtes ikka veidi reserveeritud aga kuna nad juba koos magavad, siis usun, et õrnushetked pole kaugel.
Täname teid ääretult mõnusa ja omapärase loomuga Petssoni hoidmise eest!  Vaatame, kuidas loomad omavahel hakkama saavad ja arvatavasti saame nii 3-4 kuu pärast veel ühele kassile kodu pakkuda.

Petsson Turvakodus