Pood
0

Kasside Turvakodu

TIKKER – 11.10.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

TIKKER – IMELISE MUUTUMISE LÄBINUD ILVESKASS OTSIB KODU!

Kassipoiss Tikker saabus meie hoole alla 2019. aasta juulikuus. Esialgu pelglik ning tahumatu kassipoiss meenutas meile ühte tõelist ürgset ilvest. Kuid teame ju väga hästi, et igast kassist saab paikass, kui tema südant soojendada. Nii juhtuski, et loetud kuude pärast oli see väike ilvespoiss langenud paituste lõksu ning ta võiks nüüd vabalt turvakodus Paikursuseid tegema hakata!

Meie väikene Tikker on üks tõeliselt malbe ja tagasihoidlik hurmurkass. Muidugi on temalgi veel hetki, mil ta on ebakindel, kuid näeme iga päevaga, kuidas Tikker oma koheva kasuka all aina rohkem sulab. Oh kui väga me tahaks juba teada, missugune Tikker päriskodus olema hakkab… Kindlasti üks suur pai- ja kaisukass, kes oma inimesest sammugi maha ei jää.

Selleks, et teada saada, milline paikassi potentsiaal Tikris peidus on, vajame aga ühte väga head ja toredat päriskodu! Kui Sina tahaksid olla see, kes meile Tikrist juba õigepea vahvaid kodu-uudiseid hakkab saatma, siis anna meile sellest märku!

Tikker on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 30.07.2019. Päästetud Viimsi kolooniast.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee