Pood
0

Kasside Turvakodu

SIXTEN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Sixten tervitab uuest kodust!

04.08.2014

Raporteerin, et meil läheb kenasti. Oleme omavahel tutvunud ja isegi koerad aktsepteerivad Sixtenit (ilmutavad varjatud huvi, aga põhiliselt lihtsalt ignoreerivad ja ei saa neid süüdistada, sest mõlemad said küünenataka vastu nina). Sixten tunneb ennast majas turvaliselt, õues (piiratud territooriumil) käime koos, seal on ju nii põnev.

30.06.2014

Autosõitu Sixten ei nautinud st laulis kogu tee ja lõõtsutas kõvasti. Turvaliselt kastis oli esmane kohtumine ka koertega, koerad olid uudishimulikud ja nuusutasid, Sixten ainult susises ja üritas käpaga virutada. Lähema tutvusega teeme mõne aja pärast ettevaatlikult algust, kuniks ta ennast majas turvaliselt tunneb.

Koju jõudes asus kohe majaga tutvust tegema, käis ka teisel korrusel ja eriti huvitab teda vannituba. Ringkäik tehtud võttis diivanil koha sisse. Juba umbes poole tunni möödudes suundus sööma ja tundub, et isu on tal hea. Ka vett jõi ja kasutas oma uut liivakasti. Kohe kui toas enam kedagi ei ole suundub meid otsima valju näugumisega.

Kui õhtul ülakorrusele magama läksime, siis alustas tema näugumise saatel meie otsinguid. Kui oli meid leidnud jäi kohe vait ja toimetas omaette. Hommikul leidsime ta magamast minu abikaasa jalgade juurest. Täna on ta terve päev üksi kodus, aga alates homsest olen kodune ja loodan, et siis saab oma üksiolemise kartusest üle ja kas just sõbruneb koertega, aga vähemalt ei võtaks neid kui oma vaenlasi. Teile jõudu ja kõike paremat tänuväärses ettevõtmises!