Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄTU

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Pätu tervitab uuest kodust!

21.12.2014

Pätu tervitab pühade puhul ja Pätu pere soovib tänada kogu südamest, et nende peres on sel aastal pühad koos Pätuga! 🙂

24.08.2014

Pätu on mega lahe kass, käime koos õues rihmaga ja rõdul käib ta ise päikese käes tudumas. Nüüd on ilmad jahedamad, siis aknalaud käib kah. Kala ja fileed ta veel sööma pole õppinud, endiselt uputab kõik vette 😀 Öösiti tudub minu kõrval ja mängib ruloo nööriga. Mänguhoos meeldib koera õrritada ja kui koer hakkab taga ajama, ronib kõrgele ja vaatab ülevalt alla. Tavaliselt hakkab siis oma käppi ja karva pesema. Hommikuti ajab meid ilusa kräuga ja kui kellelgi juhtub olema paljaid varbaid, kõditab käpaga une ära. Südametemurdja nurrumise ja vahvate mängudega kiisu on meie kõigi lemmik 🙂

10.06.14

Pätul läheb hästi ja õnneks läks kergelt kohanemine, teisel päeval juba sõi-jõi kenasti ja nurru-sülekassiks hakkas neljapäeval, 29 mail. Mänguhimuline, mängida meeldib meeletult, lõngajuppide ja vildist hiirtega. Lasteaia kotti poetas ta eelmisel nädalal mänguhiiri salaja, lapsed olid nii õnnelikud kui avastasid. Hommikuti ajab teki alt varbaid taga äratuseks ja kui juhtub mõni putukas toas lendama, hakkab põnevat häält tegema ja hüppab kõrgele järele. Ühel päeval juhtus nii, et kass oli kadunud, otsisin pool päeva igalt poolt – Pätu hoopis magas laste nukuvankris. Üksi olla talle ei meeldi, isegi wc-s käib kaasas ja kui peab tuppa maha jääma, on tal nii kurblik mjäu.

Kalaliha ei ole talle veel maitsema hakanud, selle uputab veekaussi. Alguses sõi rohkem konservi, aga proovipakke ja lahtiselt kuivtoitu proovides leidsime vist talle sobivad krõbinad, nüüd sööb isukalt neid ka. Kasside omavaheline harjutamine läheb ka plaanipäraselt, saavad koos ühes ruumis olla ja kõrvuti kaussidest rahulikult süüa.

Pätu hoiukodus