Pood
0

Kasside Turvakodu

VÜRSTINNA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Vürstinna tervitab oma kodust!

07.07.14

Vürstinnal läheb hästi. Ta on tubli kass. Tema kohev kasukas on ilusaks läinud ja läigib ilusti. Kiisuproua saab kõigiga ilusti läbi ning on võtnud isegi endast noorema preili omaks kuid neid koos pildile on saada raske. Vürstinnale meeldib jalutamas käija ning pai saada.Hommikuti kui ta kuuleb,et ma olen ärkvel siis ta istub mu toa ukse taga ja ootab kuni ma välja tulen ,et talle süüa anda ja pai teha. Tema põhihobi on nurrumine ja igakord kui ma teda paitan siis ta hakkab sõtkuma oma käpakestega.Muidugi ta ka jutustab minuga hea meelega.Talle meeldib lausa koguaeg oma peenikese häälega mjau teha. 🙂 Tema üks pahedest on see,et öösel ta käib salaja laua peal magamas, kuid kui keegi tuleb siis ta paneb jooksu.Teine pahe on see ,et ta jätab oma karvatutte vaiba peale 🙂

27.05.14

Vürstinnal läheb hästi :)! Ta on kohanenud uue koduga ilusti. Sööb korralikult ning on muidu ka igati tubli kiisu. Kuigi teise kassipreiliga ei saa ta veel hästi läbi on hullem möödas. Avastasin et talle meeldib palju magada või siis on see vanusest tingitud. Muidugi talle meeldib meiega peitust mängida. Lemmikkohaks on saanud koridoris olev jalatsite ja jopede kapp,mis õnneks on lahtine.Kiisupreili on jutukas ja kui miski ei meeldi siis susiseb.

16.05.14

Vürstinna harjub veel. Liivakasti kasutab korralikult ja söögiisu on ka hea 🙂 . Muidugi ma avastasin, et talle meeldib päevad läbi magada oma pesas. Täna hommikul oli juba elavam kui eelnevalt. Jooksis ringi ja uudistas igal pool. Murdis kappidesse sisse ja mjaugus. Teise kiisuga nad veel päris sõbrad ei ole , aga mõlemad saavad aru et nad peavad perenaist ja kodu jagama. Omavahelised suhted paranevad iga päev.Siis kui paitan teda siis ta viskab end maha pikali ja nurrub kõva häälega ning sõtkub vaipa. 🙂 Kokkuvõttes ma arvan, et talle meeldib uues kodus 🙂 .

Vüristinna Kasside Turvakodus