Pood
0

Kasside Turvakodu

CAMILLA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Camilla tervitab uuest kodust!

27.12.2015

Camillal läheb hästi. Ta armastab kõiki kaste.  Ja voodeid. Ja saunalava. Ja tal on 2 kasssõpra. Ja hommikul ärkab koos minuga ja marsib uhkesti sööma.  No vahest on juhtunud et kõik kausid on hommikuks tühjad ja oh seda etteheitvat roheliste silmade pilku! Ja on juhtunud,  et ta laseb oma kasukat silitada, aga läbi une 😉
Igatahes hoiab ta inimestele lähedale, aga soovi korral saab ka eralduda. Ja õues saab ka käia. Ja kui ma süüa teen, siis on musta kassiga kapi ääres valvel,  eks nad saavad kah liha palukestena. No kuidas sa vastu paned?
Camillaga on hästi. Ma loodan, et ta ise on ka rahul.

22.08.14

Mu meelest on Camillal täitsa tore. Ja ta ise on vaimustav. Me lasime ta õue ka, ta nii õudselt tahtis. Ja see meeldib talle. Kui Sa usud, et kassil võib olla õnnelik ilme, siis temal esimest korda õue saades küll oli.Tuppa ta saab iga kell tagasi, uksest ja aknast ja garaažis olevast kassiaugust (spetsiaalselt kunagi tegime, kui me uue uks panime ). Me elame suht inimtühjas kohas, siin ei ole palju autosid ja põldudelt on ka vili koristatud, kombaine jt põllutöömasinaid ka pole enam. Õnneks ta on maja ligidal. Ja ta tuleb alati tuppa tagasi. Esimene kord pelgasime, et ei tule, aga tuli ikka ja lasi endale tõrkumata pai teha. Koleda ilmaga on muidugi kassid toas, ei lähe nad kuhugi. Oma kasuka eest hoolitsetakse endiselt eeskujulikult. Kohe algab hiire-aeg kah, sest sügis on tulemas ja loomad trügivad majja, arvatavasti kavatseb ta neile jahti ka pidada (harakat igatahes üritas püüda). Me ei mürgita hiiri, seda ei tasu karta.Söövad endiselt pigem kuiva toitu, aga Camilla sööb mõnikord värsket hakkliha või küpsetatud kana või juustu.Ta omistas 1 pappkasti, mille ma Säästukast vanapaberi jaoks võtsin, aga las tal siis olla oma kast. Eriti suur see pole, aga ta tõmbub sinna mõnusalt kerra. Camilla teeb oma liivakastis tubli tööd – kõigele kraabitakse hoolega liiv/saepuru jms peale ja osa on põrandal kah (liiv, mitte muu). No mis siis sellest, matab ta igatahes hoolsalt. Diivan, aknad, pappkast, vahel voodid – kõik sobib tukkumiseks.Sisiseb ikka kui vaja, aga vähem. Pea puudutamist ei taha. Teisel kassil on sabakadedus – üritab Camilla saba alati krabada :)Ja kassid alati tervitavad teineteist kui pole tükk aega näinud, üks kurritamine ja nühkimine ja väike maadlus (või on see kassi-kalli?) käib asja juurde.

16.05.14

Camilla on meil olnud nüüd 2 nädalat. Ta on lahe, übercool. Kõik armastavad teda, isegi Mustik, kes käib Camilla juures kurrutamas ja nurrutamas. Koer ei tee tast eriti väljagi, teab, et on meie oma. Camilla ka enam ei erutu koera peale. Ta ei varja end. Sööb ilusti. Sätib end aknale, kus on kõige rohkem päikest (sõltub kellaajast). Kaitses kodu ühel öösel koos Mustikuga võõra kassi eest, kes akna taga luusis. Kahekesi olidki aknal püsti ja sisisesid ja urisesid ähvardavalt võõra peale. Ma igaks juhuks kargasin üles, et appi! kas nad kaklevad omavahe? Aga ei, ühiselt tõrjuti võõrast karvikut. Öösel käib tants, trall ja tagaajamine, mis on ju tore. Mustikut tõrjutakse kuninglikult, kui ta on liiga pealetükkiv. Ja noh, eks ta vahel ikka sisistab meie peale, kui talle tundub, et tal pole taganemisteed, aga suhteliselt harva. Pai eriti ei saa teha, aga me kõik ikka mõned korrad oleme saanud ta uhket kasukat silitada. Koju tulles on tubased kassid kõik uksel vastas, mõni ehk veidi tagaplaanil, aga kohal. Ja Mihkel teatas, et Camilla Sissi (sest ta sisiseb, 5 a antud nimi) on igatahes tema kass ja ta armastab teda nii väga. Ja koer Britat ja Mustikut ja Martat muidugi ka. Ja trügivad need 3 kassi kordamööda tütre tuppa. või siis kõik koos. Seltsis on segasem.

5.05.14

Camilla on vahva. Jõlitamisvõitluses talle Mustikust vastast pole, loobub häbiga. Nad ei kakle. Kui Mustik õuest tuleb, nuusutavad ilusti. Camilla käib saba püsti, vahel ka saba sirgu, aga mu meelest saab hakkama. Erinevatel kellaaegadel on erinevatel akendel päikeselaigud, seal siis peesitatakse. WC ja söögikoha õppis kärmelt selgeks, nüüd on mõlemad wc-d saunas ja söögid köögipõrandal. Martaga kohtus ka, aga Marta ei arvanud sest midagi ja läks õue jahile tagasi. Koera nägi aknast, too natuke haukus ta peale, aga tulutult 🙂 Camilla onjube armas. Muidugi, ta ei taha näppimist, aga kõik toad on selged, hommikusöögi ajal oli ta köögis 1 tooli peal jaoma kausi juures, niiet mu meelest on ta ok. JA see pesa, mis me kaasa tõime, ma ostan teile uue sinna kasside koju, jätan vana Camillale (mis sest et ta selle vastu huvi ei tunne).