Pood
0

Kasside Turvakodu

KARL JA KAAREL

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Karl Patrik ja Kaarel Paul tervitavad uuest kodust!

28.10.2014
Karli koju tulemisest nüüd pool aastat möödas, 7.juuli tuli Kaarel järgi.
Karl on väga rahulik ja laisakene,hommikuti küsib rõdule,vahib ringi natuke ja siis peesitab toolil,vahet pole,mis ilm õues on.
Õhtul,kui isa trennist tuleb ja ma töölt kella 23.00 ajal,ootavad meid välisukse juures,mind eriti,sest ma annan salaja vähe süüa neile ja siis hakkab tants ja trall pihta 😀 Üks tahab rõdule,teine jookseb järgi,siis müravad,siis jälle kaklevad,Karlil ikka nina vahel katki,sest ta tahaks Kaarelit rohkem lakkuda ja pesta,kui mürada..
Minu ja lapse Hanna Maria küljes nad eriti kinni,issile meeldib neid sügada kõvasti ja kiusata 😛 Suure toa diivanit Kaarel vahel kraabib,kuigi neil oma pisike 30 cm kraapimise post ja 1,5 meetrine lebo-kraapimise post.

 

22.04.2014

Karl jõudis oma Soome koju Pähkinärindele eile kella 17.00 ajal. Maria pani talle ka uue teise nime, kuid Karl jäi, sest ta reageerib täitsa sellele 🙂 Tal on oma pesa Maria voodi all (Karl läks sinna alguses peitu ja välja sealt ei tulnud – laps tegigi ta pesa sinna 🙂 Karl on temaga kõige sõbralikumalt ka – nuiab pai ja mängib 😉

Karl Patrik Turvakodus

Kaarel Paul Turvakodus