Pood
0

Kasside Turvakodu

JULIUS

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Julius tervitab uuest kodust!

09.06.14

Julius on oma päris kodus olnud juba neli kuud.  Kui Turvakodus hoidis ta madalamat profiili, siis kodus tal on lausa  tähelepanu vajadus – tahab mängida, suhelda, vahel teeb  ka krutskeid, aga  muidu  täitsa korralik kassipoiss. Ta ootab oma perenaist ukse juures kui perenaine koju jõuab ja saadab jällegi kurvade silmadega oma perenaise tööle. Öösiti käib kontrollimas, kas ta ikka magab:). Meeldib koos perenaisega diivani peal istuda, arvutis olla. Viimasel ajal hakkas Julius ka paisid  nõudma:) Julius on  muutumas paikassiks:) Reedel paitas perenaine ta kaks  tundi  järjest! Julius aga nautis seda  ja lõi  nurru. Nii sünnib usaldus ja sõprus:)
02.04.14

Esimesed päevad veetis  Julius diivani taga, ainult öösiti  käis luuramas ja uudistamas,  aga ka söömas ja pissil, õiges  kohas!  Nüüdseks on  ta muutunud julgemaks, käib aknalaual istumas ja kevadist päikest nautimas.  Öösiti imetleb oma perenaist, vaatab,  kuidas  ta magab, tema uus sõber, inimene, kes pakkus Juliusele oma sõprust, armastust  ja kodu ja valvab tema und.  Mängutuju Juliusel  veel ei ole.  Võib olla ka sellepärast, et kodus peale  mängu on veel  nii palju teha!  On veel  nii palju avastamata  kohti ja tundmatuid asju! Vaatamata sellele, et tema jaoks  oli ostetud  spetsiaalne kratsipuu-pesa, meeldib Juliusele aga magada hoopis elutoa tugitoolis, mida ta demonstreerib ka ühel pildil.

Juliuse uus kodu soovib tänada kõiki Kasside Turvakodu vabatahtlikkele, kes pöörasid Juliusele tähelepanu, mängisid ja suhtlesid temaga, toitsid, pildistasid, kirjutasid temast, ravisid,  ja uskusid, et tema on hea kass, kes on head kodu väärt.

Julius Kasside Turvakodus