Pood
0

Kasside Turvakodu

MAASI (NÜÜD MAIA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Maia tervitab uuest kodust!

12.03.14

Maasi (uue nimega Maia) saabus oma päriskoju veebruarikuu esimesel poolel.  Maial võttis uue koduga kohanemine aega täpselt 30 minutit (ma võtsin aega).  Kiisu oli reisist natuke häiritud. Alguses saba värises ja paar hädist mjäud tuli ka. Siis uuriti elupaik nurgast nurgani läbi, jäädi asjaga rahule ja tuldi diivanile minu külje alla nurruma.

Maia on väga kombekas ja iseseisev kassipoeg.  Kui õhtul koju tulen ootab ta mind rahulikult ukse ees. Oma paid kätte saanud, hakkab ta õhtust sööma ning mänguhiire või suletutiga mängima. Väike preili sööb peaaegu kõike. Peale krõbinate ja Applawsi kiisueinete on tema erilised lemmikud veel  kanafilee ja värske koor. Alguses talle süles olla eriti ei meeldinud, aga nüüdseks tuleb juba ise põlvede peale tukkuma. Vahel ronib ta teki alla ning kas jääb mõnusasti nohisedes magama või hakkab minu varbaid jahtima. Siis on meil mõlemal lõbu laialt.

Natuke pahandust oskab Maia ka teha. Teise päeva õhtuks oli viimane kogematta elutoas kapinurgale unustatud  keraamiline asjake põrandale tõmmatud. Potililled talle meeldivad isegi liiga palju. Elutuba on nüüd igaks juhuks muudetud nö. taimevabaks tsooniks.

Igatahes, mulle tundub, et kiisu on rahul ja mina olen ka rahul! Tervitused tublidele vabatahtlikele ja teistele kiisudele, kes ka loodetavasti varsti leiavad oma päriskodu! Olen väga tänulik, et sain Teie kaudu omale nii vahva sõbra!

Maia hoiukodus