Pood
0

Kasside Turvakodu

MIISU

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Miisu tervitab uuest kodust!

06.09.2016

Miisul läheb väga hästi. Miisu elab nüüd teisel aadressil, üsna lähedal eelnevale kodule Kalamajas – kolisime naaberrajooni Pelgulinna.

Talle väga meeldib seal, kuigi aknast pole ehk enam nii huvitav välja vaadata, kui varasemalt esimesel korrusel ja üsna tiheda liiklusega Kopli tänaval, kus ta sai tihti tähelepanu keskpunktina Kalamaja külalistele poseerida.

Miisu lemmiktegevused on söömine, magamine, mängimine (üldjuhul kõigega, mis ette satub) ja naabermaja (vabakasvatuses oleva) kassi jälgimine. Muidugi meeldib talle ka lugemine, õmblemine ja pesupesemine (nagu kaasa pandud piltidelt võib näha).

Üldiselt ta on väga uudishimulik ja iseteadlik kass.

Panin mõned pildid ka kaasa.

14.03.2014

Jaaa, ikka aina paremini läheb iga päev. Käib juba ka all korrusel, üks öö salaja tuli. Või noh proovis salaja ja vaikselt, aga välja tuli vastupidiselt. 🙂 Õhtuti on üsna tihti trepi peal. Kuna ahi on allkorrusel, siis seal on tunda seda sooja õhu hoovust, seega ma täitsa mõistan miks ta seal enda aega venitab. See on huvitav näiteks, et kui pai ta laseb siis teha, kui ta ise sülle tuleb, siis näiteks harjaga (väikse põrandaharjaga!) võib teda koguaeg harjata. Ta väänleb selle ümber nagu hull. Ja puhtamat kassi pole ma ka näinud. Kui ta kastis käib, siis ta kühveldab seda liiva sinna peale nii, et kui kasti vaadata siis tundub, et ta nagu poleks seal käinudki 🙂 Ja muidugi mõista kui ma seda kasti puhastan, siis ta peab samal ajal järjekindlalt tulema sinna just sel hetkel hädale. Humoorikas.

Miisu Kasside Turvakodus