Pood
0

Kasside Turvakodu

JÕULUKIISU (NÜÜD MIILA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Miila tervitab uuest kodust!

04.03.14

Natukene rohkem kui aasta tagasi sain ma omale karvase jõulukingituse. Pisikesest armsast printsessist kasvas aastaga kuninganna. Miila (meie poolt pandud nimi) on liikuv, uudishimulik, kartmatu, lõbus, seltsiv, kannatamatu kiisu. Midagi ei saa kodus toimuda ilma tema osaluseta, ta on igal pool, on kursis kõikide asjadega, mis juhtuvad. See, et tal puudub üks käpp ei ole mingi probleem. Vahepeal isegi unustan sellest ja vaadates teda sekundiks hirmun kuhu on ta käpp kadunud 🙂 Suur tänu talle, et ta on mul olemas. Kindlasti ka inimestele, kes andsid talle teist võimalust siin maailmas olla.

Veebruar 2013

Nüüd on möödas umbes 1,5 kuud kui Jõulukiisu on meie pere liikmeks saanud. Kiisu on täiesti kohanenud oma uue koduga. Majas pole selliseid kohti, mida pole see väike röövel uurinud ja kuhu pole oma nina toppinud. Nagu igal kassipojal koosneb tema tavaline päev mängimisest, mängimisest ja veel mängimisest. Viimane arstikäik läks hästi. Veterinaar pole mingeid terviseprobleeme leidnud.
Meie pere ei väsi tänamast Kasside Turvakodu selle eest, et aitas meil kiisuga leida üksteist. Soovime kõikidele kiisudele, kes on praegu ilma päris koduta, lõpuks leida seda ja Turvakodule edukat tegutsemist ja palju toetajaid.