Pood
0

Kasside Turvakodu

BARBIE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Barbie tervitab uuest kodust!

07.07.14

Kolisin nüüd paar päeva tagasi Barbiega üürikorterisse Tartus ning talle väga meeldib siin. Nüüd on ta ainus kass korteris ja tunneb end tõelistelt enesekindlalt. Esimene õhtu oli ta küll üsna paanikas, kuid paari tunni jooksul hakkas ringi vaatama ja nüüd on ta täitsa rahulik. Teiste tulekul on ta pisut ärevil ja kipub end tugitoolide taha peitma, kuid tuleb peagi välja. Nüüd on tal rohkem ruumi ringi kõndida. Tema lemmik magamiskoht on endiselt minu voodis. Minu kõige suurem üllatus oli, kui Barbie lasi oma kõhtu sügada siin! Me oleme siin väga õnnelikud ja rahul. Barbie on väga õnnelik! 🙂

05.05.14

Barbie on nüüdseks kaks kuud kodustunud. Ta on paraku aga endiselt toa-arestis, kuna meie Pippakene kardab teda meeletult ja ei taha kuidagi temaga leppida. Küll aga saab hetkel Barbie ainsana rõdul käia ning seal talle kohutavalt meeldib. Kohe mitu tundi võib ta rahulikult päikse käes lebada, isegi toidust ei tee välja. Nüüdseks olen Barbiesse täielikult kiindunud. Ta on totaalselt minu kiisu. Ma olen temaga hell ja konkreetne. Väiksed sõjahaavad käivad kassikasvatuse juurde :). Kui Tartus olen, siis tuleb ta õhtuti mulle külje alla magama ja see on nii armas. Arvuti taga õppides, uudiseid lugedes või niisama surfates Barbie kas magab minu kõrval oleva liivakasti katusel, mõnikord lamab hoopis tooli seljatoe peal ning lõpuks vajub tooli ja selja vahelisse prakku või tuleb lausa sülle, kus vääneb end nii ja naapidi. Ma olen siiani ainus hulljulge, kes tema imeilusat valget kõhtu on julgenud silitada. Ta ikka armsakene! Igatsen teda kui nädala eemal pean olema. Praegugi kirja kirjutades on ta keras süles ja naudib paitamist. Nüüd ma tunnen, et ma olen siin oodatud. Barbie ootab ja ootab mind. Pakub mulle seltskonda. Iga kord on nii kurb ta jälle siia jätta, kuid õnneks sellel ajal kui ma Tallinnas koolis olen, on mu vend minu endises toas. Päris üksi Barbie siiski ei jää. Samuti on Barbie hakanud meeletult mängima. Ta on nii kiire ja võib roosat tutti tükk aega taga ajada, nii et ta väsitab end täiesti ära ja jääb tukkuma. Tegu on imelise kiisuga ja ma loodan, et meil on ees suurepärane pikk sõprus!

02.03.14

Barbie tõmbab end pisikeseks keraks, kui ta kapi alt või voodi vahelt välja võtta. Öösel oli ta ka ilusasti poti peal käinud ja ka konserv läheb hästi peale. Ette pandud krõbinad ja kassimaiused jätavad ta üsna külmaks. Natuke mängida andis ka juba. Ta on päris segaduses, nii et paar korda on ta keset silitamist ka hambad sisse löönud. Nurrub ja sõtkub käppadega, samas saba siputab. Paras vigurivänt on ta ka 😀 Meie kassid aga tunduvad teda hoopis kartvat. Pippa susises ja jooksis kähku minema ja Tondu on ka hämmingus siiamaani. Barbie läks Tondile täna näkku hõõruma aga Tondu ehmatas ära ja tahtis kohe toast välja joosta. Tont vahel küll lööb jalaga ukse lahti, et ikka üle kontrollida, mis jama see selline on, siis otsib tükk aega Barbiet taga, vaatab talle otsa ja seejärel läheb jälle minema.

Barbie Kasside Turvakodus