Pood
0

Kasside Turvakodu

SVENSSON

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Svensson tervitab uuest kodust!

12.03.2016

Svensson on meil iseloomuga poiss siiani, kuigi ehk veidi leebem 🙂 Turvakodust koju saabudes olime küll temaga algul päris hädas, sest mida kodusemalt ta ennast tundma hakkas, seda rohkem hakkas ta ennast ka kehtestama, nii teise kassi, kui ka teiste pereliikmete suhtes. Ütlesin talle küll, et kui oma põrsatempe ei lõpeta, läheb “lastekodusse” tagasi, aga loomulikult ei oleks seda kunagi juhtunud, sest kes ikka oma pereliikmeid ära annab või neist enam ei hooli, vaatamata sellele, milline on iseloom.

Kuid visadus viib sihile 🙂 Teise kassi kräunutamine on muutunud mängulisemaks, sest ta ju teab, et kui ta teisele ikka väga haiget teeb, siis mängust ei tule midagi välja. Ja mind ei hammusta ta ka enam nii, nagu alguses. Teab, et käsi on pai tegemise jaoks ja seda ei ole vaja rünnata.

Minuga musitamise komme on tal endiselt 😀 See on nii armas, kuidas ta endale pealaele ilusti musimopsu laseb teha. Ja see on ka nii armas, et kui temast möödudes pai teed või teda kõnetad, siis ilusti kurr vastu teeb.

Süles on ta ikka siis, kui tal selleks omal tuju tuleb, aga kui see tuju peal, siis on ta nii leebe ja sõbralik. Svensson on meil nüüd selline ilus 6 kilone ponks poiss, on kohe hea teda süles hoida. Ja karv läigib kui sitikal 😀

Mingi eriline tähelepanuvajadus meesterahva poolt on tal ka siiani. Abikaasa ei saa mööda korterit rahulikult ringigi käia, ilma et Svensson jala juures kräunuks ja liikumist takistaks. Endal on mul selline tunne, et ta lihtsalt tahab, et temaga mängitakse. Sest kui mängima hakata, siis on kräun kohe läbi ja Svensson täielikult mängule pühendunud. Ja mängida meeldib talle väga. Hüpped ja piruetid on sellised, et annavad nii mõnelegi iluuisutajale silmad ette!

Terane ja kiire on ta ka. Suvel rõdu peal passides õnnestus tal kahjuks kahel korral lind kinni püüda. Esimesel korral sain küll kohe jaole ja linnul sai elu päästetud, teisel korral kahjuks õnneks ei läinud. Svensson passis vaikselt linnuga rõdul ja nii kui ust paotada sai, oli padinal linnuga toas. Selles suhtes on ta ikka täielikult säilinud instinktidega ürgkass 🙂 sest söögipoolis hea ja parema näol on ju kogu aeg olemas ja tühja kõhu pärast poleks linde vaja murdma hakata.

Kapi otsas röötsakil, temale omaselt käpad laiali, meeldib talle ka olla 🙂 Viimase aja lemmiktegevus on tal akna peal välitegevustel silm peal hoida, sest vahel luusib maja ümber kass ja seda on nii põnev jälgida 🙂

Mina olen temaga väga ära harjunud, tundub et tema meiega ka ja oleme kõik väga rahul. Isegi siis, kui Svensson meesterahvaga oma krutskeid teeb 🙂

Tervisi kõikidele vabatahtlikele ja turvakodu elanikele!

25.02.2014

Paneme ikka nina vastu nina ja põse vastu põske ja nurr on ka kohe tulemas 🙂 Britney kahjuks sellist hellust ei taha, nii et nüüd on Svennsonil võimalik kõik see hellus omale saada 🙂 Aga käin ja silitan neid ikka kogu aeg võrdselt. Svensson on vägagi viisakas teise kassi suhtes, ei ole sellist pealetükkivust. Huvi on aga ikka väga suur üksteise suhtes, tundub, et mõlemapoolne. Väike jälitamine käib kogu aeg 🙂 Nüüd saab Svensson isegi juba 2 m pealt Britneyst mööda minna nii, et Britney poolt suhinat ei järgne 🙂 Homme on see päev, kus nad peavad päeva ajaks üksi jääma. Eks siis ole õhtul näha, milline olukord on. Loodan, et Teie kiisud kõik kiiresti omale kodu leiaksid!!!

23.02.2014

Annan teada, et Svenssonil on kõik hästi 🙂 Nüüdseks siis varsti 24 h oma kodus oldud. Kojusõit ajas vaesekesel vist südame pahaks ja ta andis sellest ka häälekalt iga natukese aja tagant teada, kuid hoolimata sellest nurrus ta terve kodutee. Aklimatiseerumisega küll mingeid probleeme ei olnud. Elamine vaadati ilusti üle ja peitu puges vaid paaril korral ja seda ka natukeseks ajaks. Uudishimu sai vist võitu 🙂 Hinge kinni vakatas tal küll „peretütrest blondiin“ sinisilmne kass Britney, kuid see vast pigem sellest, et tajus Britney meeletut hirmu. Liivakasti kasutab Svensson ilusti ja pakutavad konservid ja krõbinad on ka mokkamööda. Esimesed kammimised-harjamised ka tehtud. Svenssonil on oma tuba, kuid kõik elamise uksed on avatud ja liikumisruumi piiratud pole. Magamiskoha leidis ta omale enda toa kapipealses tühjas korvis, mis siis peale Svenssoni valikut sai sobilikuks vooderdatud. Svensson ise, ma usun, sooviks küll kohe täieõiguslikuks pereliikmeks hakata, kui vaid see sinisilmne blondiin ka natukenegi nõus oleks 🙂 Annan varsti uuesti teada, kuidas Svenssonil läheb, siis, kui õpime ka ise teda natuke tundma 🙂 Endal valutab pigem süda Britney pärast, sest vähe sellest, et ta varem üldse mingit kassi pole näinud, siis Svennson oma suure hirmuäratava koguga on pannud meie nääpsu suhisema ja urisema. Ma ikka väga loodan, et ta Svenssoniga lepib ja stressi ei lange. Aga kohe seda oodata on vast ikka liiast 🙂

Svensson Kasside Turvakodus